Nagyon fontos! Valaki segítsen! Az lenne az első kérdésem hogy az ellenőr elveheti a bérletet? A második kérdésem hogy nem csekket adott akkor hogy fizesse be a tesóm a büntetést? .
Figyelt kérdés
A nővéremet elkapta egy máv ellenőr és megbüntette 16.250 ft-ra, mert az én bérletem volt nála, mert a sajátját elhagyta. Az ellenőr azon kívül hogy megbüntette még az én bérletemet is elvette.2012. máj. 29. 16:54
1/1 anonim válasza:
A jegyvizsgáló minden MÁV által kibocsátott menejtgyet bérletet bevonhat, sőt ilyen visszaélés esetén köteles bevonni.
A nővéted kapott egy utasleadási lapot, azzal be kell menni az állomási pénztárba, és ott lehet befizetni a bűntetést.
És legközelebb ne utazgasson a te bérleteddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!