Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti mit választanátok a helyemben?

Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A bátyám iskolája utazást szervez: az állomások,London,Párizs,Brüsszel. Ő menne és meghívott,hogy menjek vele és nagyon örülne neki. Az utazás busszal történne ami nem nagyon tetszik,mert nem birok hosszún ideig nyugodtan lenni. A másik,hogy apukám üzleti útra megy le az Adriára/4napra/ és szeretné,ha vele mennék. Lenne lehetőségem a tenger mélyén való búvárkodásra. Meg hát ugye apának rossz belegondolnia abba ,hogy együtt engedje el a 2fiát 10napra ilyen messzire. Én mennék a nagy utazásra de nagyon drága lenne. De ez nem akadály mert ezt kapnám annak cserébe ha kitűnő leszek. Ti melyiket választanátok??
2012. máj. 28. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én elmennék a nagy útra.

Én is ilyen vagyok, nem tudok egy helyben ülni túl sokat, sőt a buszokat egyenesen utálom, mindenhová vonattal utazom.

Mégis középsulival voltam egy ilyen úton az is 10-12 nap volt, Brüsszelben jártunk mi is, utána Csalagúton át, és Hastingsben voltunk 5-6 napig majd Londonban 2 napig.

Az út oda-vissza 1,5-1,5 nap volt, és én is féltem tőle mi a fene lesz mert nem tudok megmaradni...

Aztán nem volt semmi. 3-4 óránként volt megálló, és nem 5 percre, hanem rendes pihenőt tartottak, a sofőrök is KV-t főztek akkor váltottak, bőven volt idő "pisikakira" meg kinyújtóztatni magad.

Nem volt semmi probléma ebből, meg is lepődtem magamom. Egyaz, hogy rengeteg új hely mellett haladtunk el, és volt mit nézni, és a nézelődés elviszi az időt... Jó volt a társaság, megint időrabló tényező. És emellett el is fáradtunk, órákat aludtunk a buszon is.

Ha van rá lehetőséged, és megteheti a család szerintem vállald be... Soha nem tudod később lesz-e lehetőséged rá.

2012. máj. 28. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Nagyon örülök,hogy te voltál az első válaszoló. Már közel vagyok a döntéshez.Azért még várok válaszokat.
2012. máj. 28. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az Adriát választanám.Én is voltam apukámmal Horvátországban és nagyon jól éreztem magam.Eszméletlen szép és nagyon jó volt búvárkodni.Gyönyörű a tenger,rengeteg halat és mindenféle tengeri herkentyűt láttunk.Amíg élek nem felejtem el,akkora élmény volt.
2012. máj. 28. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Naná,hogy a "Nagy Út" a bratyómmal meg a haverjaival !

Ez nem is kérdés meg aztán a 10 nap az 10 nap ...

:o)

2012. máj. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!