Ti mit választanátok a helyemben?
Én elmennék a nagy útra.
Én is ilyen vagyok, nem tudok egy helyben ülni túl sokat, sőt a buszokat egyenesen utálom, mindenhová vonattal utazom.
Mégis középsulival voltam egy ilyen úton az is 10-12 nap volt, Brüsszelben jártunk mi is, utána Csalagúton át, és Hastingsben voltunk 5-6 napig majd Londonban 2 napig.
Az út oda-vissza 1,5-1,5 nap volt, és én is féltem tőle mi a fene lesz mert nem tudok megmaradni...
Aztán nem volt semmi. 3-4 óránként volt megálló, és nem 5 percre, hanem rendes pihenőt tartottak, a sofőrök is KV-t főztek akkor váltottak, bőven volt idő "pisikakira" meg kinyújtóztatni magad.
Nem volt semmi probléma ebből, meg is lepődtem magamom. Egyaz, hogy rengeteg új hely mellett haladtunk el, és volt mit nézni, és a nézelődés elviszi az időt... Jó volt a társaság, megint időrabló tényező. És emellett el is fáradtunk, órákat aludtunk a buszon is.
Ha van rá lehetőséged, és megteheti a család szerintem vállald be... Soha nem tudod később lesz-e lehetőséged rá.
Naná,hogy a "Nagy Út" a bratyómmal meg a haverjaival !
Ez nem is kérdés meg aztán a 10 nap az 10 nap ...
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!