Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ismeritek BB kapitányt a...

Ismeritek BB kapitányt a motorost?

Figyelt kérdés

Múltkor véletlen akadtam rá egy vidijére.

Hát először azt hittem bolond de később rájöttem csak a lehetetlen kihívásokat kedveli. A srác egy Jáwa Mustángal tolta a motoros életet amiről sok vidi készült... Érdekes stílusaba nyomúlt nagy erőkkel előlre hóban sárban fagyban az ütött kopott széthulló (1 lóerős segédmotorjával :) ,több mint 1 millió kilómétert tett meg vele és egy csomó lehetetlen küldetést talált ki magának. Még az országot is elhagyta vele úgy hogy 30-40 km/h-nál többre nem volt képes a szerkezet.

Én jót mosolyogtam rajta de ugyanakkor elgondolkodtatott ez a teljesítmény és elzántság. :) Nektek mi a véleményetek??

Akik nem tudják azoknak megjegyzem hogy tudni illik A JáwaMustáng álltában is elromló motor a másik utcába se biztos hogy el lehet jutni vele meghibásodás nélkül.. :)

[link]

[link]

[link]

De itt az oldala teli van videóval nem linkelek többet.

2012. máj. 17. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
1 millió km?:D ez honnan jött? egyébként ismerem. az a tipikusan ha nem lenne ki kéne találni forma. :)
2012. máj. 17. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Személyesen nem, de ezen a motoros oldalon már beszéltem vele. Itt lakott a környékünkön, apámnak munkatársa volt :-)
2012. máj. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!