Ha a házunk előtt fizetős parkoló van, akkor valami kedvezményt igénybe vehetek, egy pl 1 éves bérlet megvásárlásakor?
fesd fel az utra h tulajdonos v valmi
sztem még ingyen is meg tod oldani egy csomó utána járással, pl városháza, ...
Én úgy tudom ingyen is meg lehet oldani.
Nem tudom pontosan de az önkormányzatnál vagy a parkolási társaságnál ha igazolod hol laksz akkor kapsz valami kártyát amivel ingyen parkolhatsz.
Ne sértődj meg de normális vagy hogy fizetni akarsz azért hogy a háza délelőtt parkolj a saját autóddal?? :)
Az tévedés, hogy mindenütt teljesen ingyenes, de a legtöbb településen jár valamilyen kedvezmény a fizetős övezetben járóknak. De ezt mindenütt a helyi rendeletek szabályozzák.
Mellesleg csak azért, mert egy parkolóhely a házad előtt van, nem formálhatsz rá automatikusan jogot, bár a megváltására helyenként van lehetőség (ha mást nem, közterület-foglalási díj fizetésével).
Ha a kezem közé kerülne az aki kitalálta hogy azért fizetni kell azt szívem szerint addig verném hogy beszarna.
Én meg azt találtam ki hogy aki ilyen alapon hogy aki elmegy a házam előtt az fizessen nekem érte. Sőt ha bakancsba megy el akkor is fizessen. Aki tornacsukába van az meg azért. Sőt akin van sapka az is meg akin nincs sapka az is! Hülyevagyok meg felháborító miket ki nem találok... Hát a parkolóórákat még se meri bántani senki pedig az is ilyen találmány. Még az a felhajtható kordon is jobb mert akkor nem áll oda akinek nincs joga. Vagy a fedett parkolóház az legalább valami szolgáltatást ad. De hogy kiraknak egy oszlopot és dobáld teli pénzel ha ott akarsz tartózkodni ez már pofátlanság... :(
Válasszatok meg képviselőnek és kidózeroltatom az összeset a városokból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!