Nem az enyém sem a hitel, sem a kocsi Csak a feleségem a
fia kezese. Igy én is nagyot bukok a dogon hiszen a saját autóm is meg minden közös vagyon és a végrehajtó mindent visz, gondolom tizedárért!
Esetleg alkatrészbe eltudod adni. máshogy sajna nem mert akinek eladod hiába van adásvételie nem tudja átíratni és ha nem is viszi el a bank tőle akkor kitiltja forgalomból.
Én is jártam hasonlóan. Az autót nem vitték el mert nem ért annyit a bank. simán rádobtak egy üzit az önkormányzatra az meg kitiltotta forgalomból. Ennek nem tudom mi értelme volt azonkívül hogy megnehezítették csak az életem. (tizedéért viszi el a bank az autót?? Ugyan már ne is ábrándozz. Haverom 3 évig fizette az autóját kiszámoltuk 2x fizette ki pont az autó eredeti árát ez idő alatt. Megcsúszott nem bírta fizetni és lefoglalták az autót. Na most az van hogy ő tartozik az autó után még 1 millióval a késedelmi kamat stb.. miatt és nincs neki kocsia se. :( Szóval kp ra 3 autót vehetett volna és gyalog jár. :( Hihetetlen mi megy ezen a téren az országba! Várom már mikor teszik helyre a bankokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!