Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van egy 26"-os Schwinn-Csepel...

Van egy 26"-os Schwinn-Csepel Fully Ranger kerékpárom és van benne körülbelül 120 km. A kormánya elfordult, a hátsó váltónál a lánc leugrik a legnagyobb fogaskerékről, az első teleszkóp nyikorog és a fékek gyengén fognak. Hogy lehetne megjavítani?

Figyelt kérdés
Aztán hogy lehet karban tartani? Új, így nem merek hozzányúlni. Nagyon kérek mindenkit, aki tudja a válaszokat válaszoljon!

2012. ápr. 23. 18:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
váltás közben a tekerési erőt leveszed, tehát, hogy csak éppen hogy tekered? de am ha nem vált valószínű nincs jól pontosan beállítva, azért kell hozzá egy idegrendszer, mire az összes sebesség oda vissza tökéletesen működik!
2012. máj. 6. 15:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Mikor váltok akkor mindig lassabban tekerem. Szerintem a marokváltóban tört ott el valami a kormányon.
2012. júl. 3. 15:06
 13/14 Coins biker válasza:

Helo

Nekem is rangerem van a valtasnal a sajat problemamat leirom. A bovden hazban osszegyult az ,,olaj" (en muszerolajat hasznalok) es a kosz, por, es ez miatt nem vette a fokozatokat. Ezt kitisztitva konnyeden veszi a fokozatokat. Nekem egyszer a sok kosz meg is torte a bovdent, ami azt eredmenyezte hogy a valtonal a kormanyon a bovden kiugrott. Egyebkent egy megbizhato, massziv bike.

2014. febr. 24. 09:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is szeretem :) Amúgy rengeteget kerózok és már 1269 km van benne :)
2014. márc. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!