Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 300 ezerért 250-es Suzuki bandit?

300 ezerért 250-es Suzuki bandit?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a nyáron szeretnék nagyobb motort venni, hozzászokni a nagytestű motorokhoz, tanulómotornak, és a Suzuki Bandit 250-eseket találtam jókat árban és teljesítményben is, szerintetek 300-350 ezer körül vannak megkímélt állaputú banditok? a külseje ha karcos vagy valami nem számít, azt kipofozom én, csak motorikusan legyen rendben.

Vélemények? :)

2012. ápr. 3. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
300 ezerért szart nem fogsz kapni, ez egészen biztos. Csak ne kereskedésből, hanem magánszemélytől vedd!
2012. ápr. 3. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:

3kiló az már reális ár.

Jók a banditok, csak figyelj oda, hogy ne jöjjön fura hang belőle. Ha kcisit is értesz hozzá akkor hallani fogod, hogy ha szelephézag miatt csattog amit nyugodtan megvehetsz..

Az első telókra figyelj..

Ha váltüzó vezérlésűt veszel akkor ne rángasson, ne adjon fura hangot mikor vált.

2012. ápr. 3. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! Azért fura, mert pl. egy banditos fórumban agyon oltották a 250-est, de még a 400-ast is hogy szétpörgetik magukat és hamar behalnak, illetve nagyon drága az alkatrész és sokat kell rájuk költeni
2012. ápr. 4. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt banditom, még a régi '92.

Nagyon szerettem, komoly probléma nem volt vele.

(első telók, kuplung bowden, és naggyából ennyi 4 éven keresztül)

Igen, elég sokat forog, de ez erre van tervezve.

Ha egy jót veszel akkor nem lessz vele sok problémád.

Az enyém pl még mindig megy hibátlanul találkoztam a tulajjal. Én léptem át vele a 70e km-t és most jár 90-nél.

ami a szervízmanuálban le van írva időszakos cserére azt cseréltem.

6l-t fogyasztott városban, autópályán, autóúton, túrázás közben, kétszemélyel, nyélgázon, alapjáraton, mindenhogy.

6000ford/perc alatt elég erőtlen, de utána megy rendesen.

Az kicsit idegesítő, hogy 100-nál 10e-t pörög.

De ezt fogaskerék variálással lehet csökkenteni 7e-re.

2012. ápr. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!