Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magellan Pyxis / Crux kerékpár...

Magellan Pyxis / Crux kerékpárvázat lehet használni merev villával is?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem "bukik előre"? A leírásban ez szerepel: 80 és 100 mm-t mozgó teleszkópokkal kompatibilis/optimális fejcsõszög.

Esetleg tudnátok linkelni ilyen merev villával épített bringákat, akinek van?

2012. márc. 25. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:

De...előre fog bukni, de nem a fejcső szög miatt.

A fejcsőszög miatt csak nem optimális szögben fog állni a merev villa.

Ezeknek a geometriájuk egyáltalán nem merev villához lett tervezve.

Egyáltalán miért akarod merev villával?

2012. márc. 25. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azért akarom merev villával, mert azt lehet kapni jót (legalább is ami nekem megfelelő) már 10-20 ezerért, telót meg kb. 50-től fölfele én meg elég árérzékeny vagyok... Ezenfelül úgyse használom ki a rugós villa adottságait, mert leginkább aszfalton biciklizek (max. 80-100km-t). Mindenképp Magellan vázat szeretnék, mert ezek elég jó ár/minőség arányban vannak, meg nekem tetszenek is. Akkor szerintem a Corvus lenne a megoldás, de az meg szerintem 28as (erről nem találtam leírást ezidáig) és kerekeket nem akarok már venni. Ebből láttam merev villával szereltet.

2012. márc. 25. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor neked (bár nem tudom a pontos igényeid), de valamilyen trekking váz kell. A Corvus épp olyan és ezeket valóban lehet merev villával szerelni. A Pyxis és a Crux pedig XC vázak, ezeket soha nem szerelik merev villával.

Amúgy a Magellán tényleg jó ár/érték arányban!

2012. márc. 25. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az igényem az lenne, hogy kéne két bringa: egy cross country, meg egy országúti. Na én ezt a kettőt szeretném valamennyire megvalósítani egyben, kb 70ezerből (csak váz meg villa kéne, minden egyebem van). Szerintem az lesz, hogy összerakok egy túra-szerűséget, pedig azt olyan tatásnak tartom. Nehéz az élet...belevasalni a nadrágba.
2012. márc. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!