Autós bunkósági verseny! Szerinted milyen márkájú kocsik vezetői a legbunkóbbak az utakon?
MINDEN KOMMENT NÉLKÜL egy TOP5-ös listára lennék kíváncsi!
Tehát:
1 (azaz a legbunkóbb): x márka
2: y márka
.
.
.
Köszönöm!
1: Suzuki (náluk nagyobb taj paraszt a világon nincs)
2: Suzuki (annyian vannak, hogy két helyet kitesznek)
3: Kamionosok és kisteheresek
4: BMW
5: Audi
1. "Taxisok"
2. Suzuki
3. "Taxisok"
4. Suzuki
5. "Taxisok"
Tisztelet a kivételnek.
1.Suzuki
2.BMW
3.Renault
4.Ford
5.Opel
1: Fekete BMW
2: Fekete Audi
3: Fekete Mercedes
4: Új Volvosok
5: SUV típusok
Azért odaírom,hogy tisztelet a kivételnek.
1. Renault
1. Ford
1. Citroën
1. Fiat
1. Dacia
1. Trabant
Nem folytatom, nekem mindegyik márka jeles sofőrjei között sikerült már rettenetesen bunkókat találnom, nem is kis mennyiségben. A fekete BMW-ben mobilozó kopasz, kigyúrt vállalkozó ugyanúgy akart már leszorítani az útról, mint a Skoda 120 L-ben tökéletesen szabálytisztelően vezető 58 éves Miska bácsi. Csak az előbbi 140-nel vágtázott az egyébként 90-re kitalált főúton (tudom, az csak a régi autóknak van, a maiaknál már ez biztonságos tempó), az utóbbi meg csak azért is bepróbálkozott egy 90-nel előzéssel, mert én csak 85-tel mentem, mert valahogy nem szerette az autó emelkedőn felfelé az utánfutót (aztán alig fért be elém, de akkor is meg kellett mutatnia, hogy az ő autója még mindig tökéletes és drága nyugati gépeket is lehet ám előzni vele).
1., Taxis
2., Kamionos
3., Kisteher és "ablak nélküli" kishaszon
4., BICIKLIS
5., SUV-s jómunkásember
1. "TAXI".
2. "RENDŐRSÉG"
3. Kicsi.
4. Nagy.
5. Busz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!