Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bringa biztonságos "tárolása"...

Bringa biztonságos "tárolása" fóton?

Figyelt kérdés

Viszonylag messze lakom a buszmegállótól, így bringával járnék ki. Viszont nem tudom, hol érdemes otthagyni a szekeret anélkül hogy bármi baja essen.

Régebben egy ideig bolt elé láncoltam, gondoltam az azért elég forgalmas hely, de aztán arra értem vissza hogy meg van piszkálva a lánc (szerencsére vaskos motoros láncot használok, nem bírták feltörni :)).

Ahhoz még nem vagyok elég jó kondiban hogy bekerekezzek pestig, meg hát kicsit félek is kimenni a forgalomba.

Tudnátok valami tippet adni?

2012. márc. 21. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha vonattal közlekedsz, akkor csöpp szerencsével a szamarat is behozhatod a vonaton. Nyílt helyen szinte sehol nem érdemes otthagyni, mert gyorsan kifigyelik a cigányok.

Ha más nincs, beszéld meg egy közelben lakó ismerősöddel, hogy reggel bedobod hozzá a bringát, este meg elviszed.

2012. márc. 21. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
folton?
2012. márc. 21. 12:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Nemrég költöztem ide, sajnos nem igazán vannak ismerőseim, pláne a "tömegközlekedési zónában" :)

A vonatozással az a baj hogy nehéz a bringa, nem könnyűszerkezetes. Borzasztóan nehéz felgyömöszölni, a lerángatásról ne is beszéljünk. Egyszer próbáltam, elég is volt.

De akkor ezek szerint jobb, ha maradok a sétánál :(

2012. márc. 21. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél egy ócska 5000ft-os használt bringát az is elvisz a buszmegállóba, azt ha ellopják akkor nem sajnálod. ennél jobb ötletem nincs
2012. júl. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!