Bringa biztonságos "tárolása" fóton?
Viszonylag messze lakom a buszmegállótól, így bringával járnék ki. Viszont nem tudom, hol érdemes otthagyni a szekeret anélkül hogy bármi baja essen.
Régebben egy ideig bolt elé láncoltam, gondoltam az azért elég forgalmas hely, de aztán arra értem vissza hogy meg van piszkálva a lánc (szerencsére vaskos motoros láncot használok, nem bírták feltörni :)).
Ahhoz még nem vagyok elég jó kondiban hogy bekerekezzek pestig, meg hát kicsit félek is kimenni a forgalomba.
Tudnátok valami tippet adni?
Jobban jársz, ha vonattal közlekedsz, akkor csöpp szerencsével a szamarat is behozhatod a vonaton. Nyílt helyen szinte sehol nem érdemes otthagyni, mert gyorsan kifigyelik a cigányok.
Ha más nincs, beszéld meg egy közelben lakó ismerősöddel, hogy reggel bedobod hozzá a bringát, este meg elviszed.
Nemrég költöztem ide, sajnos nem igazán vannak ismerőseim, pláne a "tömegközlekedési zónában" :)
A vonatozással az a baj hogy nehéz a bringa, nem könnyűszerkezetes. Borzasztóan nehéz felgyömöszölni, a lerángatásról ne is beszéljünk. Egyszer próbáltam, elég is volt.
De akkor ezek szerint jobb, ha maradok a sétánál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!