Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyushin IL 96 szerintetek...

Ilyushin IL 96 szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem négy hajtóműves.

Ráadásul magyarul Iljusin a helyes írásmód.

2012. márc. 20. 15:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondod...Én a véleményeket kérdezném a gépről
2012. márc. 20. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig válaszoltam a kérdésedre, és kijavítottalak. Gondoltam, ha már érdekel a dolog, akkor írd le rendesen a nevét (és akkor még nem is említettem, hogy IL-96 a pontos neve, kötőjellel). Persze ha a segítő szándékon te csak megsértődni tudsz, akkor válaszoljon neked akinek két anyja van.
2012. márc. 20. 17:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy úgy írják magyarul. De nekem így jobban tetszik. A Szuhoj is jobban tetszik úgy, hogy Sukhoi. Egyedül a Tupoljev, ami jobban tetszik magyarul.
2012. márc. 20. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem meg így tetszik a Szuhoj: Сухой :)

A kérdésre is válaszoljak, nem tudom milyen lehet, de az összes munkában álló 21 darab alapján nem merném túl népszerűnek nevezni. Gondolom nem véletlenül nem kellett a kutyának is az elmúlt 20 évben.

2012. márc. 20. 19:09
 6/12 A kérdező kommentje:
De miért nem kellett vajon a kutyának se? Amit olvasok róla, az alapján egy nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező gép. Harmadannyiba kerül, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező divatos márkájú gép.
2012. márc. 20. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha üzemeltető lennél te mit vennél? Egy nagyon jó ár/érték arányú ismeretlen orosz gépet vagy egy bizonyított, megbízható Boeinget vagy Airbust? Repülőt nem igazán ár/érték arány alapján szoktak vásárolni, sokkal fontosabb a megbízhatóság, hosszú élettartam, normális szervízháttér.
2012. márc. 21. 00:10
 8/12 A kérdező kommentje:
A Szuhoj Superjet 100 is egy jó ár/érték arányú ismeretlen orosz gép, mégis sokan rendelték meg. Amúgy az Iljusint azért nem mondanám ismeretlennek, mert sokat letett már az asztalra. Meg az IL-62 is elég népszerű volt, aztán rálehet mondani ugyanazt a jelzőt, mint az IL-96-ra.
2012. márc. 21. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Superjet? Az is nagyon kapós lehet a piacon, ha már gyártottak belőle eddig 9 darabot :)

Az IL62-t is csak a volt szovjet tagköztársaságokban használták, és 276 épült belőle. Azért ez meg sem közelíti a B737 7000-res darabszámát, de még a B747 ~1400 darabjához képest is kevés. Azért erekre mondanám, hogy "népszerű" , vagy egy Aurbus A320-ra amiből 4500+ készült.

2012. márc. 21. 12:27
 10/12 A kérdező kommentje:
A Superjet-re eddig 294 rendelés érkezett. Az, hogy eddig annyi készült el, csak egy dolog. IL-62-ese meg mondjuk az Air France-nak is volt. Tehát nem csak volt szovjet országok vették.
2012. márc. 21. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!