Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol parkolhatnék Pesten?

Hol parkolhatnék Pesten?

Figyelt kérdés

Jövő héten mennénk Budapestre diplomaosztó ünnepségre. Viszont nem ismerem a környéket, így nem tudom, hol parkolhatnék, ill hol lenne biztonságos. Az ünnepség Corvinus Egyetemen lesz (Fővám tér).

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. márc. 18. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
A Fővám térnél igazából ahol tudsz.. Tényleg. Ott elég nehéz parkolóhelyet találni. Valamelyik kis utcában, vagy a Morrissons 1 fele, de figyeld arra a táblákat, meg, hogy rendesen parkolj, mert arrafelé úgy osztogatják a kerékbilincset, mint a cukrot. Szóval lehetőleg ne lógj túl a vonalon, ne lógj a járdára, meg semmi ilyen. Én amikor sokat jártam arra, azt csináltam, hogy a Ferenc körútról(4-6 villamos vonala Petőfi híd pesti hídfő felé) rákanyarodtam a Lónyay utcára és akkor ott mentem végig, ott valahol biztos, hogy lesz hely.
2012. márc. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!