Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autópálya matrica?

Autópálya matrica?

Figyelt kérdés
Sziasztok, véletlenül elnéztem a 10 napos autópálya matrica lejárati idejét, és egy nappal meghaladtam az érvényességeket, nem is tűnt fel, csak mikor ki jött a büntetés, hogy 14 ezer forint, mivel nem én vettem a matricát "kb taxist" játszottam szoltam az illetékesnek, de nem sokra jutottunk, elnéztem a befizetési határidőt, és most elvileg 14 ezer helyett 54 ezret kell fizetni, és még perre is terelhetik az ügyet, szerintetek érdemes írni valamiféle fellebezést vagy beszélni velük telefonon? Kicsit soknak találom ezt az 54ezret. Van valakinek ilyesfajta tapasztalata, mert ilyen ügyem még nem volt. Üdv (Tudom be kellet volna fizetni egyből, nyílván ha az én hibám lett volna be is fizettem volna) Köszi a válaszokat!
2012. márc. 8. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:

tök reménytelen,mert senki nem engedi el a fizetést azért mert te elnézted. fizessminél előbb,mielött 100 ezer lesz

aztán te majd megállapodsz azzal akit vittél

2012. márc. 8. 11:59
 2/6 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tehetsz, be kell fizetned a büntetést..
2012. márc. 8. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom, hogy nem engedik el, de esetleg részletfizetési lehetőség mivel tanuló vagyok meg ilyenek, akit vittem max a fatestápoló segít neki, de inkább semmi. Örülök az ilyen jó ismerősöknek, de ez már más tészta. Köszi a választ!
2012. márc. 8. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb fizesd be, nehogy még több legyen. Akit vittél, annak semmi köze hozzá, hogy mit néztél el és mit nem, sajnos. Nem kérhetsz rajta számon semmilyen összeget.
2012. márc. 8. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Az egy dolog természetesen, hogy nekem is meg kellet volna nézni, de én csak vezettem meg az autómat adtam a tankolás pálya matricát ő intézte saját kezűleg. Nem is ez volt a kérdésem, hogy hogyan kérhetem számon, mert tényleg nem érdekel. Itt az a lényeg, hogy esetlegesen tudok-e részletfizetést kérni vagy ilyesmi. Köszi
2012. márc. 8. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Részletfizetést kérhetsz. Írj levelet, hogy tanuló vagy, nem tudsz összeszedni ennyi pénzt, szeretnéd részletre...
2012. márc. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!