Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gumiápolás, mivel?

Gumiápolás, mivel?

Figyelt kérdés
Szóval nemsokára átcserélem a téli gumikat nyárira. Két évesek a télik,kamrába elrakom őket. Le kell kenni valami konzerválóval,vagy akármivel őket? Vagy csak mossam le? Hogy érdemes tárolni a gumikat?
2012. márc. 4. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mosd le autósamponos vízzel és a gumit jól dörzsölt meg gyökérkefével vagy körömkefével, de úgy ám, hogy ne legyen koszos,mert akkor a gumiápoló semmit nem ér. Utána rakd ki had száradjon meg teljesen. Miután megszáradt a 2 oldalfalára ezt fújd rá: [link] ez felhabzik és ahova fújod ott szép fényes fekete lesz a gumi. Miután eltűnt róla a hab egy száraz,de nem szöszösödő ronggyal töröld át. És szebb lesz meg tartósabb mintha csak simán elraknád. Tárolásnak az a legjobb, ha van egy direkt erre a célra készített állványod. Nekem sincs:) Én általában egymásra rakom őket az oldalukra fektetve úgy, hogy külön zsákba csomagolom őket és egy kartonlapot teszek közéjük. Vagy egymás mellé felállítod őket és kész. Nem tudok melyik módszer jobb, de ezt majd megmondja a nagy nép :) Remélem tudtam segíteni.
2012. márc. 4. 16:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudtál igen. Köszi.
2012. márc. 5. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!