Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mással is előszokott fordulni,...

Mással is előszokott fordulni, hogy ha fáradt, nehezebben tudja megbecsülni az elsőbbségel rendelkező autók sebességét és távolságát?

Figyelt kérdés
Pl. ma, munka után teljesen kivoltam készülve, és amikor kiakartam fordulni a főútra, jóval később soroltam be, mint amikor egyátalán nem vagyok fáradt, pedig kb. 2 autó is kitudott még volna fordulni előttem. Nem tudtam olyan gyorsan felvenni a forgalom ritmusát, mint amikor még friss vagyok és pörgök. Van erre valami megoldás?
2012. febr. 23. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Pihend ki magad vezetés előtt, sajnos más nincs. ( tudom munka közben nem megy )
2012. febr. 23. 17:45
 2/2 Napkiraly ***** válasza:
autopilot mode. Munkából hazafelé menet képzelj egy téblát a gázpedál alá. Aztán képzeld el, hogy az autód egy lomha lassú dög. Namost neked ezzel kell a száguldó forgalomban hazaérni, ezért nagyon óvatos vagy. Főképp követed az előtted menő autó mozgását, de a közelekedési lámpák színét mindig ellenőrzöd a kereszteződésen áthaladás előtt. Nem gyorsulgatsz, váltasz, nem foglalkozol érdemben a többi autóssal (ki tolakszik, stb.) Én így szoktam, nincs is gond. Kétes esetben inkább megállok, elengedek mindenkit, nem érdekel az a 10 másodperc. Reggel persze más, reggel bekávézva más a stílus :)
2012. febr. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!