Mással is előszokott fordulni, hogy ha fáradt, nehezebben tudja megbecsülni az elsőbbségel rendelkező autók sebességét és távolságát?
Figyelt kérdés
Pl. ma, munka után teljesen kivoltam készülve, és amikor kiakartam fordulni a főútra, jóval később soroltam be, mint amikor egyátalán nem vagyok fáradt, pedig kb. 2 autó is kitudott még volna fordulni előttem. Nem tudtam olyan gyorsan felvenni a forgalom ritmusát, mint amikor még friss vagyok és pörgök. Van erre valami megoldás?2012. febr. 23. 15:47
1/2 anonim válasza:
Pihend ki magad vezetés előtt, sajnos más nincs. ( tudom munka közben nem megy )
2/2 Napkiraly válasza:
autopilot mode. Munkából hazafelé menet képzelj egy téblát a gázpedál alá. Aztán képzeld el, hogy az autód egy lomha lassú dög. Namost neked ezzel kell a száguldó forgalomban hazaérni, ezért nagyon óvatos vagy. Főképp követed az előtted menő autó mozgását, de a közelekedési lámpák színét mindig ellenőrzöd a kereszteződésen áthaladás előtt. Nem gyorsulgatsz, váltasz, nem foglalkozol érdemben a többi autóssal (ki tolakszik, stb.) Én így szoktam, nincs is gond. Kétes esetben inkább megállok, elengedek mindenkit, nem érdekel az a 10 másodperc. Reggel persze más, reggel bekávézva más a stílus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!