Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy a jövőben...

Létezik az, hogy a jövőben vonnak le tőlem jogosulatlanul parkolási díjat?

Figyelt kérdés
Parkoltam, mobillal rendszám elküld, majd 15 perc után ismét rendszám elküld,sms-t kaptam h 106 ft+75 ft tranzakciós díj, parkolás leállítva.OK. Hazaérek, este kapok SMS-t, h mindjárt lejár a parkolópénz, hosszabbítsak! Megnézem, akkor vettem észre, h a leállító SMS-sel újraindult egy parkolásom, én meg abban a tudatban, h ott az sms, h leállt, már nem parkolok...Míg nyomkodtam a telefont és elolvastam h a parkolódíjat leállítottam,akkor jöhetett vmikor a másik sms h elindult, de ezt nem vettem észre.Felhívtam a ferencvárosi parkoló Kht-t, az EME Zrt-t, be is kellett diktálnom az ID számát az sms-eknek, mobiltársasághoz irányítottak. Tel nekik is, reklamáció, de azt mondja nem valószínű h. nem engedik levonni. Hiába mondtam h. ha nem kapom az sms-t h leállt a parkolásom, akkor nyilván odamentem volna a tetű oszlophoz, h elolvassam nem bármivel, csak STOP szóval állíthatom meg a parkolást. Megjegyzem most néztem,Interneten más van, ott az van h. a saját rendszámmal is lehet. Azt hiszik ha tudom, h megy a parkolási díj, akkor hagyom ketyegni??Drága parkolás volt 15 percért. Visszakapom a lóvét?
2012. febr. 20. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez volt a tanulópénz, megúsztad 1600 Ft-ból!

Parkolás leállításhoz a "Stop" szót kell elküldened, nem mégegyszer a rendszámot! Teljesen jogosan vonják a pénzt, hiszen nem leállítottad, hanem újraindítottad a parkolást!

2012. febr. 20. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt már nem is említem, hogy az első SMS parkolásnál elküldi a rendszer az instrukciókat is, csak el kelene olvasni 3 sort!

:)

2012. febr. 20. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. febr. 20. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

A IX.kerben automatikusan leáll 3 óra után a "parkolás", az 1600 sehogy nem jön ki szerintem.

15 perc után nem a rendszámot kell küldeni, hanem a STOP szót, de ezt le is írják az első smsben. Elbalf@xkodtad a parkolást, ez van. Ahogy írták, tanulópénz megvolt.

2012. febr. 20. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Újra elolvastam az sms-eket, sehol nincs h mit küldjek... tudom hogy hibás vagyok én is, de a tetves gép is, hogy azt küldte leállt a parkolásom.Ha nem küldi, nyilván egyből rájövök, még megy..Azért panaszkodtam, azért reménykedek...

Köszönöm a válaszokat.

2012. febr. 21. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Asszem a tájékoztató sms-eket csak első parkolásnál küldik ki.
2012. febr. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!