Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a taxisokról?

Mi a véleményed a taxisokról?

Figyelt kérdés
Mostanában voltak jó vagy rossz tapasztalataid taxisokkal kapcsolatban?
2012. febr. 19. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyűlölöm őket!!!

Mondok egy példát: Miskolc, McDonalds-ból kifelé jövök autóval, előttem egy taxis. Egyirányú az "utca", balra akarnék fordulni, így bal oldalra húzódom, a taxis mellé (mert ő se index, se balra húzódás csak megáll az út jobb oldalán a kereszteződésnél). Letekeri az ablakot és átordít, h én mit képzelek magamról. Oké mondom no para, hátratolattam...erre kirakja az indexet és az út jobb (!) oldaláról balra fordul. Pfff mondom jogsit meg lottón nyerte biztos. Ez csak egy sztori, lenne még...

2012. febr. 19. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy egyik szakmában sem,ebben sem lehet általánosítani!

Ahogy az első is írta, a vezetési stílusok néha katasztrófa, és felháborító.

Viszont míg nem volt autóm,busszal jártam, és egy taxis mindig megállt este a megállóban és kiszólt,hogy ki megy arrafelé, és minden este elvitt pár embert,arra amerre ő lakott,tök ingyen.

2012. febr. 19. 10:37
 3/8 anonim válasza:

Nem szabad általánosítani. Nekem jó tapasztalataim voltak általában, már ahányszor ültem taxiban... Az árakat tartom kicsit borsosnak egy apró útszakaszért, de persze nekik is meg kell élni, és sokat rá kell tenni, hogy működjön ez az egész.

Az, amit az első írt, az is biztos előfordul, hiszen mennyi bunkó, sz*r sofőr van a világon, hát ha még ezek taxisnak is mennek, és folyamatosan úton vannak...

2012. febr. 19. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen hogy azért, mert folyamatosan úton vannak, nekik kellene szabályt követően és másoknak a jót mutatóan közlekedni!!!
2012. febr. 19. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

index luxus, ha valamiért kicsit felbosszantod rádhúzza a kormányt, rosszabb esetben még be is szól.

utasként eddig nem volt gondom velük, a legtöbbje jó humorú, tisztelettudó fickó volt.

2012. febr. 19. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy csak azért nem ütköztem össze egy taxival, mert végig figyeltem jobbra is, hogy ez most mi a szart csinál, mikor piros a lámpa. Ugyanis 100-al jött le a csömöri - Fogarasi utat összekötő hídról a 14. kerületben és hát jah, átakart tépni, csakhogy ott voltam és mentem azért nagyon lassan át a kereszteződésen, hogy folytassam utamat a Miskolci útról a Miskolci őtra. Végül is nekem volt zöld, úgy gondoltam jogom van menni. És hát meg is állt, jah, utolsó pillanatban és volt olyan kedves h elengedett a zöld lámpámon. Még rengeteg ilyesmi sztorim van. De én nem utálom őket, semmi bajom velük, amikor szervizben a kocsim, nagyon örülök neki, hogy vannak, mert legalább nem kell a fos BKV-val utaznom, mindig taxit hívtam olyankor mindig is és azzal közlekedtem mindenhova, volt, hogy 3 héten keresztül. És azzal is tisztában vagyok, hogy ők nagyon tapasztalt sofőrök, szóval pont elfér néhány ilyen tőlük, annál is inkább, mivel én is rengetegszer szabálytalankodom, rám is csomószor dudáltak, sokszor sodortam másokat veszélybe a figyelmetlenségeim miatt. Mint szerintem nagyon sok autós. Hiába figyelek, vigyázok másokra, eddig sem vagyoni, sem személyi sérülést nem okoztam, én is ember vagyok és bizony hibázok. Ahogy ők is. Nem kell ezért általánosítani. Mindig is sokkal jobban éreztem magam, mikor taxis ment előttem-mellettem,mögöttem, mert még mindig ők a legmegbízhatóbbak a rengeteg autóvezető között.
2012. febr. 20. 02:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem lehet általánosítani! A saját tapasztalataim is vegyesek, de összességében inkább jók!
2012. febr. 21. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg gondolj bele kik visznek részegen haza buliból. :) Van egy ilyen BKV-s video fent a neten, azonban azt megcáfolja egy video, amiben a bkv éjszakai járatán lévő őrök lerúgnak egy részeg férfit, akinek pedig van jegye.
2012. febr. 21. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!