Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyit költetek havonta az...

Mennyit költetek havonta az autóra?

Figyelt kérdés
Leosztva, biztosítás, minden együtt mennyit visz el?
2012. febr. 13. 14:54
 1/7 anonim válasza:

Biztosítás évi 12000, szerencsére B10-ben vagyok.

Súlyadó 8000.

Tankolás: 30000

Így ha nem kell szerelőre is költeni, olyan 32000 Ft körül jön ki.

Ha arról szól a kérdés, hogy tömegközlekedéssel, sétával ez megspórolható lenne, akkor leírom, hogy nálam nem. Tanyán élünk, falu 5 km-re, 3 iskolás és 2 pici gyerek van.

2012. febr. 13. 14:59
 2/7 fúróferkó válasza:
2011 évben 108560 Ft volt az egész mindenestől.
2012. febr. 13. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokan jönnek hogy a tömegközlekedés így jobb úgy jobb.De ez nem így van.Egy autó kényelme , hogy a tiéd , és akkor mész vele amikor akarsz , nem vagy idő korlátoz közé szorítva az megfizethetetlen.Mivel aki tömegközlekedést használ az mindig rohan ,"jaj megy a buszom" "mi lesz ha nem érem el" , "lekésem a buszt" ezzel szemben szép nyugodtan odasétálsz az autódhoz , beszállsz és mész vele.
2012. febr. 13. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én még diák vagyok, így busszal járok, de kiszámoltam hogy ha teljes árú bérletet kéne vennem helyit is és távolságit is akkor ugyan annyira jönne ki mintha egy régi autót tartanék fenn amin nincs hitel. Akkor meg már inkább egy autó. Pesten én is tömegközlekednék, vagy bicikliznék, de itt vidéken ez nem annyira megoldható. Napi 35 kilométert kell ingázni. És a busz az késik vagy volt hogy nem is jött. VAgy ha én késem le akkor várhatok órákat hogy jöjjön a következő.
2012. febr. 13. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztosítás 1000/hó ,viszont Én a kocsival melózok ezért 60000ért tankolok. Úgyhogy 61000/hó. Törlesztő nincs a saját verdám.De megyek vele napi 60-80km.ert
2012. febr. 13. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem úgyhogy majd kiderül :) Átírás 60 ezer volt, kötelezők 15 körül, plusz javítás is volt olyan 30. Most viszem műszakira, az 17 + 70. Benzint is kéne venni valamikor.
2012. febr. 13. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 14. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!