Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért késnek most is a buszok?

Miért késnek most is a buszok?

Figyelt kérdés
Ma reggel fél órát vártam rá a buszmegállóban és majd szét fagytam. Az iskolából persze rendszeresen elkések. Nem nézik jó szemmel a tanárok.
2012. febr. 10. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert még vannak olyan helyek ahol még nem jól járhatóak az utak. Én is nem egy ilyen helyet tudok, én ezért megyek fél órával korábban. Mert tavaly-előtt én is ugyan így jártam mint te. Egyébként ha késik a busz akkor kérj igazolást attól a volántársaságtól akinek a buszával jársz.
2012. febr. 10. 10:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké. ezt elhiszem, de belém fagy a pisi annyira hideg van. Hiába veszek fel harisnyát, akkor is fázok.
2012. febr. 10. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Mióta beállt a hideg, egy csomó buszt láttam a városban vontatón. Pedig az itteni buszok átlagéletkora szerintem simán 10 év alatt van.

Ha pedig kiesik egy busz, akkor a pótlásnak idő kell, míg odaér.

Ha sok esik ki, akkor pedig nem is tudnak mindent pótolni.

2012. febr. 10. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért késnek a buszok mert a hideg összehúzta a fémeket. A kerék is kissebb lett ezáltal és többet kell fordulnia ami több időbe telik :D

Meg fázik a sofőr is és elgémberedik a lába. Ha meg fűti magát elálmosodik.

kielégítő válasz? :)

2012. febr. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!