Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nők! Mennyire tudtok vagy...

Nők! Mennyire tudtok vagy mertek vezeti a belvárosban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 18:05
1 2
 1/12 anonim válasza:

Arra nem lehet válaszolni,hogy mennyire. Valaki vagy tud és mer, vagy nem.

Nyilván emberfüggő, akkora hülyeség ez a kérdés!

Én merek.

2012. febr. 8. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
a nők nem tudnak vezetni
2012. febr. 8. 18:23
 3/12 anonim válasza:
pedig én tudok. abba hagyhatnátok ezt az idióta sztereotípiát, nézzetek már meg egy statisztikát,hogy melyik nemnek van több balesete.
2012. febr. 8. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
kit érdekel kinek van több balesete, amikor a nők 30-cal tökölése miatt kerülünk diliházba...
2012. febr. 8. 18:35
 5/12 anonim válasza:

annyira felesleges ez. hát nincs nagyobb problémátok? én nő vagyok, van jogosítványom és valóban nem szoktam száguldozni, annyival megyek, hogy biztonsággal tudjak vezetni, de a megengedett legnagyobb sebesség alatt szinte soha nem gurulok. mégis gyakran érnek atrocitások csupán azért, mert nő vagyok. egy kicsit igazságtalannak érzem, hiszen sok jó női vezető és számos idióta férfi van az utakon. Ezt egyszerűen nem lehet nemre lebontani. Azt sem értem,hogy miért sajátítják ki férfiak a vezetést. Ez csak egy eszköz, amivel A pontból B pontba eljutunk, nem presztízskérdés, basszus :)

a gyűlölködés aaaz megy!

2012. febr. 8. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Bemész a belvárosba, megállsz az út szélén és megnézed.

Már magát a kérdést felvetését sem értem, hogy lehet megkülönböztetni a belvárost a külvárostól vezetés szempontjából? Ugyanúgy kell mindkét helyen vezetni szerintem.

2012. febr. 8. 19:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudok, merek, csak nem szeretek.
2012. febr. 8. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:

"

Már magát a kérdést felvetését sem értem, hogy lehet megkülönböztetni a belvárost a külvárostól vezetés szempontjából? Ugyanúgy kell mindkét helyen vezetni szerintem.

"

Ekkora baromságot.. Vezettél te már életedben Bp-en? Teljesen más mint a külvárosban. Sokkal több autó, ideges sofőrök, sok sáv, idióta táblázások, folyamatosan figyelni kell sokkal több dologra (bringások, BKV járművek, stb...). Csomó helyen nem lehet balra /jobbra / vagy egyáltalán kanyarodni, parkolásnál gyűszűnyi helyre kell beállnod, és ha nem tudsz beállni 1 mp alatt, már dudálnak is le. Ha nem mész be a zöldben a tömött kereszteződésbe szintén dudálnak, stb....

Szinte midnig jön valamilyen megkülönböztető jelzésű jármű, sok egyirányú utca, stb...

2012. febr. 8. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:

sokkal jobban szeretek a belvárosban vezetni mint kietlen szar helyeken. sok hülye jobbkéz, meg fas.zságok.

belvárosban mindenhol van lámpa, vagy ki van táblázva az eak., stop.

ha elindulásnál dudál az az ő baja, ha gyorsabban akar menni, akkor megelőz.

betartom a szabályokat, figyelek, innentől nem az én hibám, ha valami barom fontosnak képzeli magát és siet.

2012. febr. 9. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ekkora baromságot.. Vezettél te már életedben Bp-en? Teljesen más mint a külvárosban."

Fogjuk rá, hogy jártam már Budapesten. ( a IX. kerületben lakom ) Számomra nem megerőltető a belvárosban közlekedni. A parkolásnál sem szoktak ledudálni, pedig arra a gyűszűnyi helyre egy S80-as Volvot kell betuszkolnom. :)

2012. febr. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!