Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Malév...

Mi a véleményed a Malév leállásáról?

Figyelt kérdés

PLS ha tudod ezekre a kérdésekre a választ,akkor válaszolj:

-Mi lesz azzal a sok repülőgéppel?

-Mi lesz a dolgozókkal?

-Van e már képben valami új befektető?

2012. febr. 7. 12:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
az a velemenyem a leallasarol hogy ne kerdezzetek mar meg tobbet!!!!becsodolt ...leallt....jo egeszseget......mit kell ezen lovagolni.????!!!!minden csoda 3 napig tart,majd lesz masik legitarsasag azt annyi........meg lehet a nev is hasonlo lesz!szerintem hibatlan lenne a TEGNAPLEV vagy HOLNAPLEV cegtabla....
2012. febr. 7. 12:14
 2/23 anonim ***** válasza:

a repulogepeket mar visszavittek Irorszagba ott van annak a cegnek az europai kozpontja akitol lizingeltek oket, a dologozok munkanelkuliek lesznek, persze a pilotakat valoszinu viszi valamelyik nagy kulfoldi legitarsasag, nekik nem lesz gondjuk.

szemelyes velemenyem pedig az hogy szegyen hogy ide jutott Magyarorszag

2012. febr. 7. 12:16
 3/23 anonim ***** válasza:
Ez Magyarország :( Kb ennyi róla a véleményem
2012. febr. 7. 12:19
 4/23 anonim ***** válasza:

- a lízingcég visszaveszi őket

- kirúgják őket

- nincs

2012. febr. 7. 12:36
 5/23 A kérdező kommentje:

Nekem is annyi a véleményem, hogy ez Magyarország!

Olvastam, hogy évente 3 millió utast szállított a MALÉV, és ezzel rengeteg pénztől esik el az ország...közel a csőd? Saját repülőgép társaságunk sincs!

2012. febr. 7. 13:02
 6/23 A kérdező kommentje:
A Blikkben meg az volt, hogy azt nyilatkozta 1-2 dolgozó, hogy az oroszok alakították így....
2012. febr. 7. 13:03
 7/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy országra nézve nagy szégyen hogy itt tart.

Nemsoká a BKV is csődöt jelent. Én úgy érzem.

Azután jönnek az iskolák közintézmények és végül a kórházak. Ha így megy tovább hamarosan ez mind megvalósul.

Köszönjük Orbán...

Ragozhatnám még hogy meddig lehet fokozni de nem adok ötleteket. Mindenesetre a katonaságot kerüljétek.

2012. febr. 7. 16:02
 8/23 A kérdező kommentje:
Mai Blikkben van, hogy pályázik a helyére a Wizzair,a British Airways,az Air France meg stb...
2012. febr. 7. 17:58
 9/23 anonim ***** válasza:
Akkor a Wizzair kapja meg a helyét, mert az legalább magyar
2012. febr. 7. 18:00
 10/23 anonim ***** válasza:
A Wizzair annyira magyar, hogy a tulajdonosok magyarok, de Szlovákiának adóznak, mert az ottani kormánynak volt annyi esze, hgoy kedvezőbb feltételeket biztosított...
2012. febr. 7. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!