Rendőrségi feljelentés mennyi idő után érkezik meg?
Pár napja kisebb affér történt az utakon. Sávváltásnál nekimentem a másik járművel, viszont ő nem szállt ki a piros lámpánál - ott álltunk, ő elől, én hátul -, hanem tovább hajtott, és később állt meg.
Én akkor már nem álltam félre, hogy betétlapot írjunk, hiszen miért nem állt meg akkor, amikor koccantunk?!
Persze, utólag megbántam, hogy nem történtek ilyenek, mármint, hogy nem álltam meg, és bevallom, irtó nagy barom voltam.
Arra lennék kíváncsi, hogyha a másik autós leírta a rendszámomat, és feljelentett, akkor annak a papírnak mennyi idő elteltével kell megérkeznie?
Az én autómon, az elején lett horpadás.
Neki strapabíróbb kocsija volt - nem emlékszem már pontosan, milyen -, de nem hiszem, hogy ő szenvedett volna bármiféle sérülést, a kormányt szinte rögtön elrántottam, amely hatására meghúzva sem lehetett, esetleg csak egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!