Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Rendőrségi feljelentés mennyi...

Rendőrségi feljelentés mennyi idő után érkezik meg?

Figyelt kérdés

Pár napja kisebb affér történt az utakon. Sávváltásnál nekimentem a másik járművel, viszont ő nem szállt ki a piros lámpánál - ott álltunk, ő elől, én hátul -, hanem tovább hajtott, és később állt meg.

Én akkor már nem álltam félre, hogy betétlapot írjunk, hiszen miért nem állt meg akkor, amikor koccantunk?!

Persze, utólag megbántam, hogy nem történtek ilyenek, mármint, hogy nem álltam meg, és bevallom, irtó nagy barom voltam.

Arra lennék kíváncsi, hogyha a másik autós leírta a rendszámomat, és feljelentett, akkor annak a papírnak mennyi idő elteltével kell megérkeznie?

2012. jan. 31. 17:08
 1/4 anonim válasza:
Változó,lehet 1 héten belül,lehet 1 hónapon belül.
2012. jan. 31. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen mértékű sérülés lett az autódon? Egyáltalán lett rajta valami? Mert szerintem ha nem csak egy kis mezei koccanás lett volna, biztos, hogy utánad megy. Szerintem csak azért állt meg, hogy megnézze a kocsiját, mi történt. Nem hiszem, hogy felírta a rendszámodat, mivel nem számíthatott rá, hogy le fogsz lépni. Aztán meg ha látott volna sérülést, biztos, hogy egyből utánad megy.
2012. jan. 31. 18:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Az én autómon, az elején lett horpadás.

Neki strapabíróbb kocsija volt - nem emlékszem már pontosan, milyen -, de nem hiszem, hogy ő szenvedett volna bármiféle sérülést, a kormányt szinte rögtön elrántottam, amely hatására meghúzva sem lehetett, esetleg csak egy kicsit.

2012. febr. 14. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenesetre papírt még nem kaptam :)
2012. febr. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!