Egy nap alatt 100 km bringázás az nem oylan vészes ugye?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 21:13
1/13 anonim válasza:
Edzettség, állóképesség és terep kérdése. Van aki gyalog tesz meg százat.
2/13 anonim válasza:
Átlagos teljesítmény.
Nem vészes.
100km/h pont egy óra az nem sok.
3/13 anonim válasza:
Az első válaszoló tényezőihez még hozzásorolnék egy nagyon fontosat: A kerékpár mint technikai tényező. Ezen belül is a gumiabroncsok, az ülésbeállítás a két legfontosabb tényező.
4/13 anonim válasza:
100 km/h bringával? Az versenytempó.
5/13 anonim válasza:
Azért edzés nélkül nem egy gyalog-galopp. Főleg, ha van benne egy-két emelkedő. Persze megcsinálható, de erősen függ az erőnlétedtől.
6/13 anonim válasza:
100km/h? Ne viccelj már 40-et nem tud menni az átlagember 1 percen keresztül. Nem átlag teljesítmény, azért kell hozzá edzettség.
7/13 anonim válasza:
Hát én végképp nem értem...mi a f.szról beszéltek ti?
100km/h? Egyik gyík beírja a többi már a kérdést se olvassa el...
"Egy nap alatt 100 km bringázás az nem oylan vészes ugye?"
1 azaz egy nap alatt 100km-t megtenni biciklivel és NEM 100km/h sebességet elérni... értelmezzétek már mit ír...
8/13 anonim válasza:
Amikor még edzésben voltam, simán ment a napi 100.
9/13 anonim válasza:
A napi száz, de az egyik kedves válaszoló egy órát írt, pedig nyilvánvaló, hogy a kérdező nem versenyző.
Ismerőseim között van, aki egy nap alatt körbetekeri a Balatont versenygéppel, s úgy hogy rendszeresen és rendszeresen sokat bringázik.
Én azt mondom, egy hétköznapi kerekesnek a 100 km szép teljesítmény, de nem lehetetlen.
10/13 anonim válasza:
Nem veszitek észre hogy a kérdés sem komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!