Kezdő vezetőknek kötelező a "T" matrica a hátsó ablakra?
Jobb ha van.
Ha előttem T betűs halad, jobban figyelek, mert meglepiket igen csak tudnak okozni.
Ha hátsó ablakbon van a matrica hogy tudnak megszívatni?
Általában az előtted lévő tud szopatni, de az meg nem látja a matricát.
köszönöm!
akkor inkább nem ragasztok rá, mert nem csak én használom a kocsit, meg ameddig bizonytalan vagyok úgyse vezetek egyedül.
Majd kiteszed, ha véletlenül lámpánál elindulsz, aztán lefulladsz és a mögötted jövő beléd szalad kissé. De lehetne sorolni a váratlan dolgokat, amit egy nagyon kezdő tud okozni.
A legtöbb NORMÁLIS vezető vagy igyekszik kikerülni a T betűs hatósugarából, vagy jobban figyel rá.Szívatni a gyökerek szoktak.
Vagy veszel 1 mágneses T betűt, azt akkor rakod ki + veszed le amikor akarod . Mert ha más is használja az autót akkor lehet nem szeretne T betűt és akkor mindig új matricát venni az nem valami gazdaságos , a cellux + szerintem nyomot hagy szélvédőn és lehet vakarászni a ragasztó nyomokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!