Ciki a Maruti? Röhögtök a vezetőjén ha látok egyet?
20 éves vagyok, egyetemista és azon gondolkodom, hogy veszek egy Marutit amivel suliba járok meg amivel mehetnék a Tescóba bevásárolni és ilyenek...
De én elég gáznak érzem, hogy a sok jó autó mellett megállok vele és kiszállok. Úgy érzem mintha mindenki rajtam röhögne, hogy milyen ócska egy kocsim van.
Őszintén, igazam van vagy nem?
Én imádom a marutit, hálás kis jószág.
Egyszóval nem gondolnék semmi rosszat, a Nök többsége lenézni, Nekem is mondta mindig az exem, hogy gáz vagyok... de nem érdekel, a transittal ugyan úgy gáz voltam, bezzeg anyám bmw-je már jó volt...
Sz@rj le mindenkit és vezess óvatosan ez a lényeg!
Nincs semmi baj sem a Marutival, sem a Marutit használó emberekkel.
Egyetlen autót sem tartok cikinek, és nem röhögök a vezetőjén egészen addig, amíg erre rá nem szolgál.
Ez pl. rászolgál, ez ciki:
Egy Maruti is nézhet ki jól, ha az alapvető törődést megkapja, és nem az igénytelenség sugárzik róla (mint a linkben szereplő példányról), hanem az, hogy foglalkoznak vele és szeretik. Ekkor egyáltalán nem kell, hogy gáznak érezd akár egy Bentley mellett megállva sem.
Aki meg azért röhög ki valakit, mert az egy "ócska" kocsiból száll ki, azzal nem kell foglalkozni, a viselkedése sokkal "cikibb", mint a Maruti valaha is lesz... ;)
Egyébként személyes véleményem a Marutiról, hogy egy olcsón beszerezhető és fenntartható kisautó, ami az alapvető közlekedési igényeknek (jelen esetben suliba járás, bevásárlás) tökéletesen megfelel.
Lány vagyok és alacsony, kis méretű.
Az én Marutim olyan állapotban van, mint a videóban, csak ilyen sportfelszerelések nélkül..
Azért nem tudnak szelephézagot állítani az autójukon, mert nincs rá szükség!
Egyébként attól, hogy anyuci nevén van az autó, még lehet, hogy ő vette.
A lányok mióta foglalkoznak vele, h ciki-e az autójuk?! Tökéletesen nőies autó szerintem. Ha szerinted ciki, ne hajtsd!
29/F
Ja, hogy akkor nem csak gondolkodsz, hogy vegyél-e, hanem vettél is? Akkor tényleg nem igazán értem a kérdést.
A fentebb általam (13-as válasz) linkelt videóban szereplő Marutit sem az állapota teszi igazán szánalmassá, hanem a "szerető gazdi", aki "hűdefaszacsávóvagyok"-ot játszik, közben meg rikít róla a teljes igénytelenség, ami az autóra pakolt teszkótuning-elemek által még messzebbről kitűnik. Igen, ezt cikinek tartom, és kiröhögöm, ha látom.
Ha te nem ilyen vagy, és nem teszed szándékosan nevetségessé magadat és az autódat, akkor nem leszel nevetség tárgya... ;)
Az autót próbáld a lehetőségeidhez mérten karbantartani, a felmerülő hibákat kijavíttatni és elégedetten használni.
Ha így teszel, nincs mitől tartani.
Még annyit a Marutihoz, hogy női autónak meg tényleg nem kell jobb, mert a kis méret jó átláthatóságot és könnyű manőverezőképességet biztosít, ami igencsak jól jön parkolás szempontjából...
Ettől függetlenül, ha te mégsem vagy vele megelégedve (vélt, vagy valós okok miatt), akkor ne használd, és add el, ez a te döntésed!
Nem ciki. Nekem a Cordobam idén lesz 12 éves. Sajnos már húzták meg parkolóban úgy hogy nem lehet kipolírozni sem szerencsére nem látszik olyan nagyon.
Az a ciki ha valaki telerakja felragaszthatós légbeömlővel, rak raá olyan spoilert ami hasonlít egy vassaló deszkára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!