Hogyan tudott megtanulni a számítógépen autót vezetni?
Nyugi, a kisebbik fiammal tavaly a tarlón gyakoroltunk. Ő nem használ szimulátort, és egyszer kellett elmagyarázni neki az alapokat, aztán második próbálkozásra elindult.
Na persze ez egy 96 Le-s dízel...
:)
Most nyilván nagyon büszke vagy a kisfiadra.. De nem értem 60 LE az neked hol gépállat és az hogy lenne már vezetés, hogy földúton elindul és megy 1 métert? Csak be akarod magyarázni magadnak, hogy milyen ügyes a kicsike. Ha beültetnéd a volán mögé egy útkereszteződésnél ahol lámpa van megnézném mit tud.
Ez a baj, hogy rengetegen azt hiszik az már vezetés ha beülnek a kocsiba és elfordítják a kormányt és te még adod is alá a lovat hogy de ügyesen vezetsz fiam.
15/F
A vérében van ezek szerint...
De azért a kuplungolást azt egy szimulátor sem adja vissza. (Vagy vezetett már kocsit csak letagadja XD) vagy jól elmagyaráztad neki a dolgot hogy is kell gépészkedni.
Én megvallom még mindíg néha leülök valami autós játék elé mint egy nagy gyerek. :D Az autó mozgásdinamikáját fizikáját azt meg lehet belőle tanulni. A többit azt kétlem mert a kormányzás egy szimulátoron ,bármilyen jó is legyen apszolult nem adja vissza egy igazi kocsi vezetését. (szerintem)..
Pilóták már kapnak úgy típusjogosítványt, hogy csak szimulátoron vezették a gépet. De az más világ, nem NFS és hasonló játékok.
A kormányzásra én is azonnal ráéreztem, de a váltókezelés már nem rossz. Az is jelenthet valamit, hogy a felmenői járművezetők voltak, de ebbe inkább nem megyek bele mélyebben, mert úgyis leugatnak. :)
Azért az igazi vezetés elég messze van az ilyen játékoktól.
+ Hidd el, nem ő az egyetlen, aki beülés után egyből el tud vezetni egy autót. :)
Annyit autóznak az emberek, akarva akaratlanul is "ráragad" mindenkire kisebb-nagyobb mértékben legalább az elindulás és a megállás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!