Szegeden mostanság sok benzines illetve elektromos "Biciglit" látok, Babettára milyen szabály van?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ez a benzines kerépár ugyanaz mint a babetta sőt még gyorsabban is megy, milyen jogszabályok vannak a babetta használatára? Papír kell rá? Mi kell hogy használhassam?2011. dec. 19. 18:11
11/15 zsoltika888 válasza:
azt szeretném kérdezni hogy mi van akkor ha én vásárlok egy motort ol ma megveszek egyet és én nem szeretnék vele utcára menni csak othon butykölgetni akkor gondolom nem kell fizetni utána semitt vagy hogy van ez léccives SEGITSETEK NEKEM
13/15 anonim válasza:
Ha megveszed a motort, hazatolod és utána a garázsban szerelgeted akkor szerintem semmi nem kell...Ritkán razziáznak a rendőrök a garázsotokban gondolom.
14/15 anonim válasza:
ha utcára nem viszed akkor nem kell rá biztosítás, viszont az adás vételit érdemes megcsinálni
15/15 anonim válasza:
#13 és #14 pajtások! Ha megvesz egy papíros motort, akkor bizony minden kell rá, mert az eladó majd lejelenti a nevéről, neki pedig jön a levél hogy kényszerátírás folyamatban, akár érvényes a műszaki, akár nem... Ilyet csak papír nélkülivel tud megcsinálni, de azzal nem mehet utcára később sem. Persze megvan a veszélye hogy lopott motort vesz így, de aki nem akar papírokkal foglalkozni és fizetni mindenféle költséget annak ezt vállalnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!