Ki kaphat és milyen feltételekkel parkolásra jogosító engedélyt Budapest I. kerületébe?
Szerintem csak az állandó lakcímmel rendelkezők kaphatnak.
Beszéld meg a lakás tulajdonosával, hogy kérjen a te rendszámodra engedélyt, bár lehet, hogy ahhoz meg a nevén kell lennie az autónak...
csak bejelentett állandó lakcímmel lehet kérni parkolóengedélyt sajnos.
szóval vagy az van, h meglebbented a tulajnak, hogy jelentsen be, vagy ha ez nem tetszik neki, akkor fizetned kell.
nálunk a 11.ben még viszonylag jobb a helyzet, mert parkolóórás övezetben lakunk, viszont pár utcával arrébb már ingyenes a parking, és ha olyan időszakban kell letenni a kocsit, akkor az ingyenes részen parkolunk.
Én hasonló helyzetben vagyok , csak a IX. kerületben.
Ha állandóra bejelentkezel, akkor új forgalmi, biztosításmódosítás , oda fizeted a súlyadót és akkor megkapot az éves parkolási hozzájárulást ( itt ) kétezer párszázforintért. Ha gyakran lenne szükséged a parkolóhelyre, akkor szerintem megéri. Én még nem fogtam bele az ügyintézésbe, mert elég ritkán érek haza 6 előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!