Ti mennyi ideig tanultátok a KRESZ-t?
Én Collin McRae Rally-n tanultam vezetni, kresszböl 2x buktam meg forgalmiból harmadikra mentem át, mindg tudnak olyat kérdezni amire nem tudsz válaszolni, ha meg nem akkor meg a válaszadás idejét csökkentik le annyira, hoigy ne tudd elérni a szükséges pontszámot!
Ki van ez találva, és csak a pénzről szól az egész!
Mellesleg eddig 3 autóm volt, de egyik se birta a magyar utakat plusz benzint, én meg a benzinárakat, úh idén eldatam inkább járok gyalog!!
én azzal kezdtem, h beültem a kocsiba, és a barátom megtanított a forgalomban vezetni. 17 évesen vezettem először autót, most, 24 évesen jutottam el oda, h legalizálom :)
a fontosabb táblákat már korábbról ismertem, a papám egész gyerekkoromban mondogatta, h melyik mit jelent :) azóta is hálás vagyok neki ezért.
most voltam a 3. okításon, már csinálom itthon a cd-s teszteket. tulképp azokat kell begyakorolni, és jó eséllyel nem húznak el.
a forgalomban szeretnek gec.izni, mert ott 11 rongy a vizsgadíj, az már pénz. és persze sokkal szubjektívabb mint egy számítógépes teszt.
hiába vezettem már 200km-t, lehet, hogy így is elhúznak majd forgalomból legalább 1x.
ültünk vagy hatan a Ganz kulturtermében egy asztalnál...szemben a biztos, és kérdezett... aki nem tudott válaszolni az bukta, a többi mehet először motor(naná, hogy Danuvia) aztán az autó.... ott egy kis ide-oda, forgalom a Dagály felé és annyi...átment...skoda 1000 MB...na, mikor volt?
(méghogy CD..a Beatles volt bakeliten...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!