Itt be lehet fordulni jobbra?
2011. nov. 21. 11:47
1/9 anonim válasza:
Kint van a kötelező haladási irány egyenesen tábla. Szerinted?
3/9 anonim válasza:
Szabályosan ebböl az irányból, nem!
4/9 A kérdező kommentje:
Na hát ezaz, hogy kint van a kötelező haladási irány, és az útburkulati jel, (igen tudom, direkt nem írtam le, azt vártam, hogy kimondja más, hogy más is úgy gondolja ahogy én) de viszont, a lámpa telezöld és nem irányított (!) Akkor hol van az a négyes szabály, hogy rendőr- lámpa- tábla, útburkolati jel? Erre válaszoljatok legyetek szívesek. Mert a lámpának felül kéne írnia a táblát és az útburkolati jelet. Ezek szerint a magyar kresszben nem lehet megbízni?? Azért ez nagy szarvashiba, hogy mást tanítanak és a gyakorlatban pedig máshogy van.
2011. nov. 21. 12:04
5/9 anonim válasza:
A nyilas lámpa nem azt szabályozza, hogy merre mehetsz, hanem azt mondja meg, hogy ha a nyíl irányában mész tovább, akkor biztosan nem fogsz találkozni keresztező forgalommal. Míg telezöldnél ez nem feltétlen áll fenn (pl egymással szemben balra kanyarodás, jobbról kikanyarodhatnak eléd, stb).
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 21. 12:25
7/9 anonim válasza:
És a lámpa mióta ad meg haladási irányt? Szánalmas, hogy ilyenek vezetnek...
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, inkább az a szánalmas, ha valaki egy fontos kérdést tesz fel és egy ilyen primitív, gyökér válaszol, mint te és nem olyan, aki szakértő a témában(!)
Ilyen választ vártam volna, mint az alábbi linken, de nem baj, az a lényeg, hogy megkaptam a választ a kérdésemre!
Ha nem vagyok biztos magamban, akkor 10-szer megkérdezek valamit, addig járok, amíg meg nem kapom a választ (!) Ha az ember tanul, akkor óhatatlanul felmerülnek kérdések, aki nem tanul, annál nincs kérdés (!)
Ez másnak is hasznos lehet (!)
2011. nov. 21. 14:43
9/9 anonim válasza:
Ez a szabály, amit írsz, csak az elsőbbségi kérdéseket szabályozza. Mellesleg szerintem is hülyén tanítják, mert nekünk is frankón megmondták, hogy a lámpa felülírja a táblát, azt valahogy elfelejtették hozzátenni, hogy csak az elsőbbséggel kapcsolatos táblákról van szó, a többivel nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!