Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az egy Barkas a képen? (lent kép)

Az egy Barkas a képen? (lent kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 15. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
az egy Avia, ha arra a lépcsős valamire gondolsz :)
2011. nov. 15. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Elnézve a fotó adatait Franciaországban készült jármű lehet, amire egyedi felépítmény készült.

Amennyire látni inkább hasonlít egy Saviem Goélette-re mint bármi másra. Saviem teherautómárka 1980 óta nincs, de ez sem egy mai kép, 1983-ban fotózták.

2011. nov. 15. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
'76-77 körül Francia országban? Kizártnak tartom, talán valami régi francia csoda: Renault vagy Citroen.
2011. nov. 15. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Avia nagyon közel volt, az a fajta Avia egy Saviem licenc alapján épült Csehországban. :)
2011. nov. 15. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Tényleg 83, nem néztem, csak tippeltem az Enterprise alapján.

A Saviem később tovább élt Avia néven - ha jól gondolom - de az nagyobb volt mint a képen lévő lépcsős autó.

2011. nov. 15. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Tényleg Saviem, köszi a válaszokat...

Akkor a haverom nyert, mert ezen vitatkoztunk. Én aztmondtam, hogy Barkas, ő meg azt hogy nem...Mondjuk én is sejtettem, hogy nem az, mert Franciaországban van és egy ilyen lépcsőt az szerintem el sem bírna :D De oldalról szerintem hasonlít a platós Barkasra kicsit.

2011. nov. 15. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
2011. nov. 15. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
2011. nov. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!