Mennyibe kerülhet autóba szerelni hidraulikát?
Lowridernek hívják az ilyen kocsikat.
Pontosan nem tudom, de szerintem 1-2 millió alatt bele se lehet kezdeni egy ilyen átépítésbe.
Az nem hidraulika, hanem pneumatika. Ugye nem olajjal, hanem levegővel működik.
Múltkor volt egy ilyen kérdés, hogy lehet-e Ladából lowridert építeni. Természetesen igen, ahogy néztem a legalapabb készletek 900 dollártól kezdődnek odaát. Persze hogy mit kell beépíteni a kocsi típusa határozza meg, na meg a vevő pénztárcája.
Mindenképpen kell kompresszor (elektromos), vezérlőszelepek, sok méter levegőcső, levegős gumibakok, mindenféle szűkítő- és közbetét a csövekhez, csatlakozók... Elég sok alkatrész, ezen felül nem kevés munka. És idehaza nincs olyan hatóság ami barátja lenne az átépítésnek, így nem teszik egyszerűbbé a helyzetet.
Keress rá Google-lal hogy "airride", van idehaza is ezzel foglalkozó közösség. Sőt, cégek is amik vállalnak ilyen munkát.
Persze, csakis szántani akarok meg húzni a kocsi után az ekét is! xD
Köszönöm a válaszokat :D hát meg a felfüggesztéstől is függ merthát egy 1 tonnás autó amikor ugrik és landol akkor még jópár plussz kiló is megy a terhelésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!