Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A jogosítványon mire való a...

A jogosítványon mire való a 13-as mező?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:

A 35/2000. BM rendelet 4. számú mellékletének B. pontja írja le, hogy az egyes számjelzések, illetőleg számmal jelzett részek mit takarnak, mit jelentenek. A rendelet szerint a 13. számú rész a külföldi hatóságok bejegyzései részére fenntartott hely.

A rendelet szövege egyébként az alábbi oldalon elérhető ingyenesen:

[link]

Forrás:

[link]

2011. nov. 12. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:

így van külföldi hatóságok részére fantartott hely, de hogy mit jegyeznek oda be az jó kérdés! :)

Amugy az egy szörke rész a kaparos sorsjegyen van olyan.. :D

Én le kapartam alatta nincs semmi, ugyan olyan rózsaszín felület van ott mint a többi nél és persze egy ilyen ovális alakú vízjel kicsit sötétebb rózsaszínnel.. :DD

2011. nov. 15. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Így nézz ki a 13. mező ha le van kaparva! :)

[link]

2011. nov. 15. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem sokkal szebb ugyhogy nem bántam meg hogy lekapartam . :D
2011. nov. 15. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Lekaparni tilos. E kategóriás forgalmi vizsgámra le volt már fele kaparva, a tok kaparta le. Azt mondta a vizsgabiztos hogy az ő jóindulatának köszönhetem hogy egyállatalán elfogadja ezt a jogosítványt érvényesnek.
2011. nov. 16. 16:52
 6/8 anonim válasza:

majd megvesztem a kíváncsiságtól amikor megkaptam a jogosítványomat, aztán lekapartam, és azóta is kérdezgettem innen-onnan hogy mi a rosseb az. senki se tudta.

úgyhogy szívás ha tilos lekaparni, mert úgy látom nem én vagyok az egyetlen...

2011. nov. 17. 02:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tilos lekaparni!

Az lekopik magától bizonyítsa már be valaki hogy azt én kapartam le vagy sem? :)

Érdekes módon 100 rendőr látta már a jogsimat sosem szoltak érte..

Miért lenne tilos ?

A jogsinak a száma a légyeg és hogy az adatok megfelelőek legyenek!

Nyugodtan le lehet kaparni semmi jelentősége nincs!

2001 ben amikro ki adták a kártya jogsikat annó a legeslő kártyám magyarországis volt kék rózsaszín arról is le kapartam semmi jelentősége, csak dizány rajta..

Ha be jegyeznek valamit akkor ugy is le kaparják.. de én nem tudok olyanról akinek oda jegyeztek volna be akármit is :)

Mivel írják be tollal?

Ez hülyeség nem tilos azt lehet a jogsiról kaparni a forgalmi meg az autós papirok rendszám az más azt ne keverjük össze a jogosítvánnyal.. kérem! :)

2011. nov. 22. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Lekaparni tilos. E kategóriás forgalmi vizsgámra le volt már fele kaparva, a tok kaparta le. Azt mondta a vizsgabiztos hogy az ő jóindulatának köszönhetem hogy egyállatalán elfogadja ezt a jogosítványt érvényesnek.

El kell fogadnia...

Ez hülyeség tudjátok hány embernek le van kaparva?

Sőt van olyan is akinek az okmányiroda ugy adta ki mert el fogyott az az anyag ne ilyenkor mi van?

A vizsgabiztos csak szemétkedni akart el kell fogadnia ha nincs kilyukasztva stb..

Én a buszos jogsit és több kategóriát ugy tettem le hogy le volt kaparva nem szoltak soha érte!

Én mindig le kaparom az az első merjen szolni érte velaki.. :) Ez hülyeség .. okírathamisitásnak sem mondtahtó ugyan is ez kopik... vannak annál rosszabb álapotban lévő jogsik amik összevannak cerukszolva mer repedezve.. azokat is elfogadják..

Buszvezető kollégáknak olyan jogsijuk van mint ha szeméttelepről lennének és nem szolnak nekik sem, azzal vezetik az autójukat is.

2011. nov. 22. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!