Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol lehetne buszt vagy kamiont...

Hol lehetne buszt vagy kamiont vezetni?

Figyelt kérdés
Nincs rá jogsim de vmi magánúton vagy vhol megoldható lenne, csak hol találhatok olyan buszvezetőt vagy kamionost aki némi pénzért cserébe megengedi hogy kerüljek egyet a járgánnyal?
2011. nov. 7. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy akkor a BKV nyílt napjain lehet trolit és buszt is vezetni B jogsival. Persze csak ha első körben érsz oda azaz nyitásra :) Én vezettem már mindkettőt. Sőta trolinál az összes tanuló járgány megvolt.
2011. nov. 8. 21:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, még körülnézek pár helyen, ha nem sikerül lehet írok.
2011. nov. 9. 14:26
 13/15 A kérdező kommentje:
bocsi, utolsó előtti
2011. nov. 9. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Budapesten az autómentes nap környékén most is lehetett BKV buszt és villamost vezetni. Szerintem kérdezz rá emailben, hogy mikor lesz erre lehetőség legközelebb.
2011. nov. 12. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Neten néztem hogy ősszel szokott lenni nyílt nap évente, de azért lehet írok nekik egy mail-t is. Köszi.
2011. nov. 12. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!