Milyen a forgalmi vizsga?
Nekem 2013. December 6.-án volt a vizsgám. Aznap reggel tiszta jég volt minden, így kb. 5 perccel később értünk oda
A vizsgáztató rendes fickónak tűnt, az oktatóm beszélgetett vele mialatt mentünk (gondolom el akarta terelni a figyelmét :D), de egyszer csak kérték hogy forduljak be jobbra egy lámpánál, ezt a buszsávba sorolással kezdtem volna el, igen ám de nem vettem észre nagy idegességembe meg színpadias nyaktekergéseim közepette, hogy a záróvonal végére rámentem (kb. öt méterrel előrébb szűnt meg, de elsiettem a sávváltást)
Rögtön félreállítottak, elmondták hogy látják hogy ügyesen kezelem az autót és hogy mindenre odafigyeltem, de SAJNOS ez most bukta...
Holnap reggel megyek újra vizsgázni, de már úgy érzemhogy ez se fog menni
NRJ Ez volt az utvonald?
5. Vas Gereben u. - Üllői út - Lakatos út - Nefelejcs u. - Gillice tér - Vas Gereben u.ha igen mi volt benne nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!