Condor68 kérdése:
Miért "ugrik" a biciglim pedálja, ha erősebben hajtom? Agyban váltós,3 sebességes, egyszerű tanyabájk.
Figyelt kérdés
Két ilyen bringám van, mindkettő ugrál egy ideje. Mit csináljak vele, hogyan tudom megjavítani. Szerelőhöz nem tudom vinni, külföldön élek. Csak akkor kezdi, ha erősebben kell hajtanom, de szinte már folyamatosan ugrál, alig tudom használni, Váltó hiba?2011. szept. 29. 14:35
1/5 anonim válasza:
Az agyból kijövő kis állítható csavaron állítgass picit, próbálgasd azt. Nekem is agyváltós van, időnként ráfér egy ilyen belövés.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnézem a csavart, állítok rajta. A lánc valószínűleg még rendben van, de azért ellenőrzöm.
2011. szept. 29. 17:45
4/5 anonim válasza:
Bár én bmx "szaki" vagyok, de okozhatja az is hogy túl feszes a lánc (gondolom ilyen bringánál ez nem lehetséges, a másik az hogy meg van nyúlva a lánc és nem jön ki vele a lépés és mindig úgrik egyet, lehet hogy túl száraz a lánc -adj neki egy kis kenést, az agynak is adj kicsit belőle (driver részhez), plusz lehetséges az is hogy ferde a lánckerék, vagy a kerék van bent ferdén de azt észre vennéd. Ja és nincsenek elkopva a lánckeréken a fogak? Nézd át, kónúszt is ellenőrizd, nem bonyolult szerkezet a bicikli.:)
5/5 anonim válasza:
vagy el van kopva a láckerék és már nem fogja olyan jól a láncot vagy túl hosszú a lánc ..meg is lehet nyúlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!