Mit gondoltok a critical mass-ről?
Hát barátocskám, ha nem buszsofőr vagy vagy kamionos, és biciklivel is tudnál közlekedni akkor semmi jogod kiakadni. Miért nem pattansz fel akkor te is? Sokkal gyorsabb, egészségesebb (nah ja, a budapesti szmogban... de autóból is ugyanazt szívod) és ráadásul nem szennyezed vele a környezetet. Tény, van sok szabálytalan biciklis, de mondjuk én épp próbálok mindig úgy közlekedni hogy az autósokat ne akadályozzam, és ne okozzak nagy fékezéseket.
Az meg hogy legszívesebben belehajtottál volna a tömegbe, hát csodás egy megnyilvánulás...
Tudod mi a vicc? Hogy nekem 7km a suli, és autóval olyan 15-20percbe telik míg odaérünk. Biciklivel ha egyenes szakaszokon jól meghajtom (értsd átlag 30km/h) akkor nekem is 20 perc alatt van a menetidőm... És nem fostam tele a levegőt mindenféle károsanyaggal, és még mozogtam is az egészségem érdekében.
Én az a kategória vagyok(jelenleg),aki szerinted biciklizhetne is.Erre én is rájöttem magamtól...Kiakadni meg jogom van azon,amin csak akarok.Az én bajom.
Ha meg nem haragszol,én inkább autózok.Nem sorolom fel az okait.Oda én is járok,ahova Te,csak még több különböző dolgom is van mellette.Sportolok is...
Mondjuk a kérdéstől is jól elkanyarodtunk,de Neked elmondom újra,hogy semmi bajom a biciklisekkel.
Én csak arra voltam kíváncsi,hogy mi a sz@r értelmét látják ennek a felvonulásnak.De a közhelyeken kívül semmit sem hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!