Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mentőautó vezetői állás...

Mentőautó vezetői állás érdekel. Megéri csinálni?

Figyelt kérdés
Ill. már szükséges a C-s jogosítvány, ill. milyen feltételei vannak, hogy bekerüljek egy betegszállító vállalkozásba (Kórház, hullaszállító, akármi).
2011. szept. 20. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyagilag nem éri meg.. :(
2011. szept. 20. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia,

ez egy anonim oldal. Nem szokásom más fizetése után érdeklődni, de gondolom tapasztalatból írtad. Mennyit kaptok érte?

2011. szept. 20. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

B jogsi kell, plusz mentőhöz PÁV 1, betegszállítóhoz PÁV 2.

Én még utóbbin vagyok sofőr közalkalmazottként, 80. A mentőknek sem lehet sokkal több, én 90 max 100köré saccolom.

2011. szept. 20. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

C jó ha van, sőt szerintem csak azzal vesznek fel.

PÁV I.

meg valami eügyi végzettség is kell szerintem, mert azért ők is kell hogy értsenek valamit...

amúgy szerintem sem éri meg

2011. szept. 20. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mit értünk "megérni" alatt.

Ha a lelki és erkölcsi oldalát nézzük, akkor mindenképpen, nagyon szép szakma és itt szó szerint életeket menthetsz meg (jó persze a "hagyományos" orvos is, viszont itt semmi időd sincs, azonnal kell és jól dönteni, majd küzdeni az ember életéért, gyakorlatilag "nulla" technikai segítséggel...)

Fizuért nyílván nem.

Nem vagyok mentős, de amikor tanultam a vöröskeresztet a mentős elég sok érdekes sztorit mesélt...

Az biztos hogy elég stresszes (mind fizikailag, mind lelkileg) és nem fizetik meg. Viszont ha megszállott vagy, akkor ez úgysem érdekel, csinálod "mert csinálni kell!".

Amúgy nézd meg így első körben az "elsőbbséget a kéklámpásoknak" videót a y*tubeon. A belső képeken azért látszik hogy ami kívülről lassúnak tűnik, bentről nagyon gyors, nagyon nagoyn jól kell tudni vezetni, és ami ennél is fontosabb: a másodperc tört része alatt átlátni a szitut... A PÁV nem véletlenül kell....

Szerintem első körben beszélgess egy mentőssel, hogy képbe kerülj. Aztán ha elkap a gépszíj, úgyis ezt fogod csinálni, olyan ez mint a maffia, nincs kiszállás belőle... :)

2011. szept. 20. 21:59
 6/6 CsillukA92 válasza:
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy valaki nem tudja esetleg hogy hogyan lehet bekerülni a beteg szállítókhoz és hogy kell e hozzá valami egészségügyi végzettség??
2012. ápr. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!