Ha lakott területen 100-al hajtottam, azért mennyire büntethetnek meg?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 00:06
2/10 anonim válasza:
üüüüüüüüüüüüüügyes :D
megérdemled...1ébként 90000Ft lesz :D
3/10 anonim válasza:
Még régen tizenévesen jogsi nélkül részegen és betépve mentem 30-as táblánál egysávos úton 160-al. Az mennyi lett volna?
4/10 anonim válasza:
Hát ha nem ébredsz fel, akkor egy vagyon :D
6/10 anonim válasza:
Húú,basszus figyelni kell,mert nagyon sok.Nem éri meg.
Sajnos én csak 15 km-el léptem túl a megengedett sebességet mégis fizetnem kellett,25 000 Ft-ba állapodtunk ,meg a rendőrrel.
Az a gyors hajtás helyszínétől is függ.
7/10 anonim válasza:
Az attól függ hogy milyen sebességhatárt szegtél meg.
50-nél 90 ezres.
40-es táblánál 130 ezer.
30-asért 200-at kérnek.
És ha netán hússzal kellett volna menni az 300-ba fáj.
8/10 anonim válasza:
" Húú,basszus figyelni kell,mert nagyon sok.Nem éri meg.
Sajnos én csak 15 km-el léptem túl a megengedett sebességet mégis fizetnem kellett,25 000 Ft-ba állapodtunk ,meg a rendőrrel.
Az a gyors hajtás helyszínétől is függ."
Hehe, az zsebre ment ...
Így jár aki nem ismeri a szabályokat.
Kaptál róla számlát?
9/10 anonim válasza:
Jól belátható részen történt a dolog? 15mp-en keresztül FOLYAMATOSAN látszódhatott az autó? Ha látszódhatott fizetsz, ha nem akkor fellebbezel. És a bíróságon megemlíted, hogy nincs meg a 15mp akkor törlik a büntetést. De ehhez el kell menni Szombathelyre, hogy megnézd a felvételt ami 5000Ft+ az oda utazás.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!