Mit tehetnék rendőrök ellen a nyugalmam érdekében?
Kíbicnek semmi sem drága... Némi empátiát vártam volna.
Amúgy kíváncsi volnék pár hasonló estére a kaputok előtt amitől garantáltan változna a véleményetek.
Kicsit sem örülök - nincs miért.
Nyugalomra vágyom esténként nem tűzijáték feelingre meg bujkálásra!
Mellesleg 7 kutya,5 kamera elég a 3 méteres kőfal mellé betörésvédelemnek.
Elsőnek minden jót kívánok vagyis,hogy törjön fel az olaj a kertje közepén aztán próbáljon Jockey Ewing lenni nálunk,Bürokratalandban és éljen behúzott függönyök vagy leeresztett redőnyök közt - jó sokáig!
Törvényesen és szakszerűen dolgoznak, nem tudsz belekötni. Marad a függöny.
A többit gondold hozzá! "Önmoderációt" tartottam...
Mentalitásukat ismerve eszembe sem jutna kommunikálni velük hiszen potenciális áldozattá válnék naponta "véletlenül" akár egy véleménykülönbség okán.
Azt hiszem marad a "Zimmer Feri"-ben látott szöges ötlet.
Este vetek,reggel söprök...
Haha, utolsónál a pont!
Mellesleg ha helyből úgy állsz hozzá, hogy a bunkó paraszt rendőrrel úgysem lehet beszélni akkor ne várj csodát...
04:05ösnél a pont:)
Ha zavar akkor fordítsd valahogy úgy az ágyad,hogy ne láss az ablak fele és amennyire tudsz sötétíts be.
Most én sem értek veled egyet,nagyon helyes,hogy ellenőriznek mert sok a mocskos ember Magyarországon:)
Valahogy házilag csak le tudod sötétíteni a szobád teljesen,kivágsz egy akkora mérető vastagabb kartonlapot mint az ablak és felrakod este.
fél perc minden nap,felrakással,levevéssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!