Mit csináljak a dísztárcsa-tolvajokkal? Vagy mit lehetett volna tenni ellenük?
16:07-os: Szerintem azért lopnak dísztárcsát, mert jó pénzért el tudják utána adni. Egy eredeti Renault dísztárcsa új ára minimum 6-7ezer forint. Ha csak 2-3ezer forintot kér érte, már akkor jól járt. Vaterán és Teszveszen mindig látok eladó dísztárcsákat. Lehet, hogy én vagyok rosszindulatú, de szerintem a többség tuti, hogy lopott.
Sajnos nekünk is lelopták már kétszer, de mostmár inkább nem is veszek újat. Minek? 1 hónap múlva úgyis megint lelopják.
Így van, ami mozdítható, azt viszik! Csak nem tudom, mit kezd majd 3 ócska, karcos dísztárcsával! Legszívesebben a fejéhez vágnám az illetőnek a negyediket, amit (az idegesítésünkre?) a kocsin hagyott. Az is szomorú, h vannak, akik 1-2 ezer forintért megveszik az egyértelműen lopott példányokat :(
Az egyik válaszoló jól megérezte, milyen kocsiról van szó, csak kicsit alulbecsülte az árat: 8000 Ft 1 eredeti dísztárcsa :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!