Enyhe színtévesztés mellet letehetem majd a jogsit? 15/f
Figyelt kérdés
Egyébként minden színt felismerek meg nincs baj látásommal csak suliba vizsgálaton mégis azt mondták.Kaptam ilyen színes,pöttyös lapot amiböl számokat kellet kiolvasni és nem mindegyiket találtam el..2011. aug. 17. 20:26
1/8 anonim válasza:
Segédmotorra leteheted mert ahhoz nem kell orvosi alkalmassági.
2/8 anonim válasza:
Majd ha eljön az ideje, sima jogsit B kategória is kaphatsz, de nem lehetsz "hivatásos" pl.taxis, oktató stb.
3/8 anonim válasza:
az orvosi alkalmasságin nekem megmérték a vérnyomásomat meg megnézették velem azt a táblát (amit szemésznél szoktak)
de azt h színvak/színtévesztő vagyok-e senki se nézte
szóval az én orvosom felől akár az is lehettem volna
4/8 A kérdező kommentje:
első: te honnan veszed hogy csak segédmotorra tehetem le??
2011. aug. 17. 20:49
5/8 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy CSAK arra teheted le, hanem ,hogy arra BIZTOS, mivel nem kell orvosi. Értelmezz! ;)
6/8 anonim válasza:
B kategoriát is kaphatsz, Úrvezetöit, amivel nem vállalhatsz olyan munkát aminek a követelménye a jogositvány, mint már elöttem is mondták.
Egyébként nekem is ilyenem van, semilyen hátrányod nem származik gyakorlatilag belőle.
7/8 Pozsár László válasza:
Én is színtévesztő vagyok és b-kategóriás jogosítványom van.
Szerintem te is simán leteszed a jogsit.
8/8 anonim válasza:
Az én iskola által kirendelt orvosom semmit nem vizsgált meg, csak kérdezett. Azt hazudhattam volna, amit csak akarok. Nem volt mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!