Osztálykirándulás céljából keresnék Nógrád megyében 20+1 fős kisbuszt sofőrrel együtt. Ajánlana valaki olyan céget vagy vállalkozót, akinek van ilyen kisbusz? Telefonszám vagy honlapcím jó lenne.
Figyelt kérdés
Heves és pest megyéből is lehet. Sajnos itt Nógrádban korlátozottak a lehetőségek. Nógrád Volán kilőve. Nagyon drágák.2009. ápr. 12. 23:03
2/5 A kérdező kommentje:
Egyenlőre megyén belül gondolkozunk. Még nincs végleges célpont, de maximum 100 km-en belülre. Eddig Kazár, Somoskőújfalu jött szóba, kicsit messzebb pedig Jászberény. Minden a busztól függ. Hogy hány fős buszt tudunk szerezni. Utánaolvastam itt a neten, és láttam, hogy létezik ilyen busz, vagy esetleg nagyobb. Max. 25 fővel mennénk. Ettől csak kevesebb, ha kisebb a busz.
2009. ápr. 13. 14:50
3/5 A kérdező kommentje:
2009. június 6-ra, szombatra szervezném a kirándulást.
2009. ápr. 13. 14:51
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg 25 fő esetén, buszt valaki? Úticél: Jászberény, Állatkert, vagy Kékestető.
2009. ápr. 13. 19:10
5/5 anonim válasza:
én................................................................................................................................................................................................nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!