Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért késtek ma annyit az ICk...

Miért késtek ma annyit az ICk Szeged-Bp között?

Figyelt kérdés

Baleset történt vagy más okból?

Elóre is köszönöm a válaszokat:)

2011. aug. 8. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Általában 3 dolog miatt szoktak késni a vonatok:

1) leszakad a felsővezeték

2) meghibásodik a biztosítóberendezés

3) valaki megunja az életét és úgy megy a másvilágra, hogy még utoljára kiszúr egy csomó másik emberrel

Szerintem a 2. lesz a befutó...

2011. aug. 8. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is hasonló dolgokra gondoltam, ezek közül leginkább a harmadikra:(

Kicsit bosszantó volt, hogy most az egyszer tényleg időben ott kellett volna lennem valhol és pont most kellett egy órát várakozni..

Köszi amúgy:)

2011. aug. 9. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyetlen egy gond van... Az hogy létezik a MÁV... A barátnőm 32 km-re lakik tőlem és sokszor 20-30 percet késik a vonat, hosszabb úton meg nyilván sokszorozódik az idő. Ha hide van azért... Ha meleg van azért... Ha fúj a szél azért stb. stb. Nem járok ritkán vonattal de szoktam hallani az állomáson hogy: A Budapest - Kelenföldre induló vonat előreláthatólag 70 perc késéssel indul... stb. Egy Pécs - Budapest távolság olyan 4-6 óra kb. Szánalmas komolyan.

MÁV = Megint Állunk Vazze!

2011. aug. 9. 00:43
 4/6 anonim ***** válasza:

" Nem járok ritkán vonattal de szoktam hallani az állomáson hogy: A Budapest - Kelenföldre induló vonat előreláthatólag 70 perc késéssel indul..."

Ezt már csak azért sem hallhatod, mert kelenföld végállomással nem közlekedik vonat...

Amúgy elég melankólikus a hozzászólásod, és látszik hogy 1-1 tapasztalatból ítélkezel. A hálózati adatok szerencsére nem azt mutatják, hogy minden vonat 70 percet késne vagy akár 30-at...

Én is rendszeresen vonatozok, és csak nagyon ritkán üt be a crah.

1x-1x álltunk 40 percet már, de akkor elgázoltak valakit előttünk, azért a máv megint nem tehet semmit. És én is gázoltam már a vonatommal. Tájékoztattak minket, mi történt, és türelmesen megvártunk mindent. Akkor nem mi voltuk a legfontosabbak, akkor ott valakit meghalt...

2011. aug. 9. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem a 2. válaszoló vagyok, de azért valljuk be, elég sok a késés!

A 70 perc tényleg nem gyakori, de a 20-30 annál inkább.

De mondok mást, engem a 10 perc is rohadtul tud zavarni, mert lehet, hogy éppen emiatt b*szhatom a csatlakozást! És igen, ezekről többnyire a vasút tehet, nem valami ugráló barom. Az csak a ritkább eset.

2011. aug. 10. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:

tegnap 00:43 vagyok. Tény hogy nem sokszor utazom MÁV-val, nem véletlen... Az én időmmel senki ne szórakozzon ha nem muszály.

A Kelenföli "járat" meg példa volt, lesz.arom hogy hova megy a vonat, az jobban érdekel hogy mennyi kését szoktak bemondani, amikor várok valakit az állomáson.

2011. aug. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!