Ki az aki rajtam kívűl NEM presztizsből és szülők pénzéből jutott jogsihoz?
Mi a bajod ?
Úgy érzed, rajtad kívül szinte mindenki vette ? van önbizalmad.
A jogsi nagy részét saját magam fizettem, amikor elfogyott a pénzem akkor apám fizette a többit.
Munkámhoz nem kel jogsi mert tanuló vagyok de jó hogy van mert tudtam venni magamnak motort és azzal járok néha.
én 22 évesen jutottam jogsihoz, addigra sikerült összepsórolnom rá a pénzt a saját keresetemből. A szüleim egyetlen forintot sem adtak bele - biztosan szívesen adtak volna, ha kérek, de nekem így jobban esett és tudom, hogy ők is büszkék voltak rám.
A vizsgák olyan rém könnyűek, hogy csak a szellemi fogyatékosok kénytelenek lefizetni a vizsgáztatókat. Ha valaki egy kicsit odafigyel a tanfolyamon, meg otthon is foglalkozik a témával 1-2 órát, könnyedén teljesíti az elvárt szintet.
POntosan a könnyűsége miatt buktatnak a vizsgabiztosok forgalmi vizsgán.Mert állati könnyű és olyanba kötnek bele,ami a vaólságban nem is létezik.Valójában úgy érzik nem fizetik meg az ő munkájukat,ezért hetente csinálnak az oktatóval pár közös meccset,amikor az oktató tájékoztatja vizsga előtt a diákot,hogy ma fizetned kell.És bizony sokan fizetnek a vizsgáért,nem azért mert nem tudnak vezetni,hanem azért,mert a vizsgabiztosok a pénz miatt buktatnak.
Ha belegondoltok sokkal többe kerül 4x megbukni(testvérem nem fizette le sose a vizsgabiztost,ezért meghúzták 4x)a kötelező pótórák,pótvizsgadíjak miatt,mint egyszer kifizetni plusz 5-10-15 ezer forintot.
Én jól vezetek,és annak idején nem volt arra időm sem plusz pénzem,hogy még 1-2hónapot várjak a jogosítványra a pótdíj,pótidőpont és kötelező pót órák mellett.
"testvérem nem fizette le sose a vizsgabiztost,EZÉRT meghúzták 4x"
csak ezért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!