Friss jogsival mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nemrég csináltam meg a vizsgát,már voltam fényképezkedni és már alig várom,hogy mehessek érte.
Imádom az autókat a gyorsulást,alig várom már,hogy a mi "kis" Mondeónkat vezethessem.
Valami tanácsot tudtok adni,mire kell figyelni így még az elején?
A ti tapasztalataitokat is megoszthatjátok. (szívesen olvasok bármit ezzel kapcsolatban)
Köszönöm :)
18L
2011. aug. 5. 10:57
11/11 anonim válasza:
VOLKSWAGEN vagyis VW Tehát nem felcserélve, amugy kezdetbe ovatósan és ne nagyzolj, gondolkodj előre tehát lassan kanyar lassítasz majd visszavált... inkább előre indexelj, meg fontos a szembejövő távolságának a megbecsülése amikor pl lekanyarodsz és hogy átérsze vagy nem, kezdetben inkább várd ki őket, kanyarokba óvatosan. nagyjából ennyi. Csak ésszel, óvatósan, meggondoltan. Nekem Március óta van jogsim. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!