Ha lejart a magyarigazolvanyom, attol meg tudok kedvezmenyes vonat jegyet venni?
Nincs romanra allitva, angolon van, es igy egyszerubb irni, akarmilyen nyelven!
Amugy meg csak kritizalsz, mas mar nem maradt amibe belekossel?
Es az, hogy ekezet nelkul irok, vagy neha felcserelek 1-2 betut, nem jelnti azt, hogy helyesirasi hibaim vannak!!!
A kerdes meg nem errol szol!
Kérdező, nem egyszerűbb lenne átállítani magyarra azt a billentyűzetet, ha már egyszer magyar oldalakra írkálsz, mint megsértődni, ha joggal beugatnak? Engem is irritál az ékezet nélküli írás, mert egyszerűen igénytelen.
Van egy olyan magyar mondás, hogy amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten. Az ékezet nélküli hozzászólás elég flegma "Adjon Istennek", inkább ahhoz hasonlítanám, mint egy flegma "csá g€ci"-vel köszönni egy 60 éves bácsinak. Nyilván nem fog Jónapot kívánokkal visszaköszönni.
Add meg a módját, ha megadtad, és akkor márcsak max az itteni szoclibek fognak irigykedni rád, szép magyar szokás szerint, de viszont sok pártfogód is lesz. Nem megsértődni kell, hanem magadévá tenni a jogos kritikát.
Válaszoltam a kérdésedre is, és még néhányan rajtam kívül is.
És igen felháborítónak tartom, ha Magyarországi kiváltságokat akarsz a mi kárunkra /elvégre a mi adónkból kapod/, és felháborodsz az alapvető udvariassági dolgokon.
De tudod mit? Én kérek elnézést, elvégre mi csak Magyarok vagyunk, te meg itt vered megad, mint egy turbómagyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!