Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet e műanyag PET palackba...

Lehet e műanyag PET palackba benzinkúton tankolni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy csak fém benzines tartályba lehet.
2009. ápr. 7. 21:45
1 2
 11/12 Fish1 válasza:
PET palackba azért nem szabad tankolni, mert elektrosztatikus a műanyag, amiből készül, és "szikrázhat" akár a ruhával való érintkezéskor is. A kutakon kapható műanyag kannák attól speciálisak, hogy nem elektrosztatikus anyagból készülnek. Ez általában egy kis ikon formájában bele van nyomva az oldalukba.
2011. febr. 9. 19:32
 12/12 anonim válasza:
én is amikor akartam venni benzint műanyag 4 l palackba, ki kiabalt az elado bentrol hogy nem adunk műanyagba. de utána kijött egy férfi és mondta hogy tegyem be a csomagtartoba, és ott megtankoltuk. Mindenütt adnak ha benthagyod a palackot a csomagtartoba, hogy ne látszodjon. De az igaz hogy nem jo műanyagba venni, a leg biztosabb a fém.
2014. ápr. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!