Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki állhat családos parkolóhelyre?

Ki állhat családos parkolóhelyre?

Figyelt kérdés
Van valahol írott szabály arra, hogy ki állhat oda? Azért merült fel bennem, mert én most 28 hetes kismamaként könnyebbségnek érezném, ha már odaállhatnék a bejárat közelébe, de félek tőle, hogy hivatalosan csak akkor állhatok, ha már kibújt a gyerkőc.
2011. júl. 25. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy aki rokkant az nem lehet milliárdos. Hanem hogy az esetek nagy százalékában a rokkant helyeket jogtalanul gazdag emberek foglalják el. Szegény após meg bottal alig tud járni, neki számít az a pár méter távolság.
2011. júl. 25. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
a családos parkolóhelyen 3 emberke van felfestve az úttestre . és szerintem bárki beállhat oda mert nagyon nem törődnek a szabályokkal meg nincs is rá szerintem de ha lenne sem érdekelne senkit (nem bunkóságból hanem így van)
2011. júl. 26. 18:24
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat! (főleg, akik tényleg segítő szándékkal írtak :))
2011. júl. 27. 08:56
 14/14 anonim válasza:
16%
Hát, 10-es! Én nagyon, de nagyon szívesen meghúznám a kocsid, ha látnám, hogy egyedül oda állsz! Amúgy, pont abba a Tescoba járok én is...
2016. márc. 17. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!