Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósiskolát szeretnék váltani...

Autósiskolát szeretnék váltani? Ez hogyan zajlik? Kell fizetni, ha igen mire? Miket kell beszerezni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat:)
2009. ápr. 1. 21:55
 1/4 anonim válasza:
54%
Hol tartasz a kurzussal? Miért akarsz váltani? Azt amúgy meg is kell indolkolni általában az iskolának...
2009. ápr. 1. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én váltottam annak idején, mert vidéken kezdtem júliusban, és azzal hirdették, hogy augusztus végén jogosítványt kapunk. Persze augusztus végén csak a KRESZ-vizsga volt, én meg az egyetem miatt szeptembertől Pesten voltam, bonyolult lett volna visszajárni vezetgetni. Nekem mindössze annyi dolgom volt, hogy kiválasszak egy budapesti autósiskolát, ahol elvállalnak, az összes többit intézte a vidéki autós suli, átküldték a pestinek az összes addigi papíromat. Külön pénzt nem kellett érte fizetnem.
2009. ápr. 2. 00:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Többnyire az oktatóm megkeseríti az életemet egyáltalán nem a minőségre mennek hanem a mennyiségre értem itt a pótórákat..Kicsit már elegem van ebből.A legvégén tartok mindennek forgalmi vizsgán megbuktam most és elpattant a cérna..sajnos sulit kell váltanom nem elég az oktató váltás megvan ennek is a miértje.
2009. ápr. 2. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

A megoldás nagyon egyszerű, van egy formanyomtatvány "Igazolás tanuló áthelyezéséről" névvel, ezt ki kell töltetned a mostani autósiskoláddal és keresni egy másikat, ahol folytatni szeretnéd. A 3 példányból 1 megy a régi, 1 az új iskolához, egy meg a hatóság példánya. Hivatalosan ezért az autósiskola pénzt nem kérhet (a papír kiadásáért), de a tanulmányi szerződésben fel szokták tüntetni, hogy mivel jár az iskolaváltás. Sokszor, ha kedvezményt vettél igénye, akkor azt visszafizettetik veled. De ez hivatalosan csak a PTK. alapján behajtható, a papírt mindenképpen ki kell(ene) adniuk!

Sok sikert hozzá!

2009. ápr. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!